"Napolju postoji još jedan muškarac...": Dragani Mitar se nije svidelo ono što je čula

- Znaš ti da mi uopšte nisi jasna - rekao je Sani Dragani

  • 13

Sani Trik Fx želeo je da pomogne Dragani Mitar koja je odlučila da sazna ponešto o svojoj budućnosti, na malo neobičan način.

Naime, ona je poželela da joj Sani pogleda u šolju i otkrije šta je čeka u ljubavi, čak i kada napusti Belu kuću. On joj je pričao o budućnosti, ali i o trenutnoj situaciji sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Edom Fetićem.

- Postoji mogućnost da sa osobom sa kojom si ovde, da ćeš biti i napolju. Napolju postoji još jedan muškarac - govorio je Sani.

-Pa muž, ali sa njim nema ništa - navela je zadrugarka.

Dragana Mitar i Sani Sani gleda Dragani u šolju Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Denser je Dragani otkrio i da će je jedan od trenutno aktuelnih muškaraca staviti na probu, a da će je to staviti u veliki problem.

- Imaš jednu zmiju, iza leđa ti je, mislim da znaš ko je... Umešaće se još neko i opet ćeš morati da biraš. Jedan od ove dvojice će te staviti na probu, moraćeš da izabereš i bićeš u velikom problemu. Ti trenutno želiš da budeš sama - pričao joj je Sani.

Draganu je zatim interesovalo šta će se desiti nakon njenog izlaska iz Bele kuće, nakon čega joj je Sani otkrio da će biti "vatre".

Dragana Mitar, Sani Dragana sluša šta joj Sani priča... Printskrin: TV Pink

- Vrlo ti je komplikovano. Mislim da si sama sebi najveći neprijatelj. Moraš sama da postaviš stvari na svoje mesto, do tada ćeš imati pritisak. Odavde ćeš izaći ok, biće sve super. Novac, samostalnost ti je vrlo blizu. Teška ti je šolja. Biće vatre, imaš strah, ne sviđa mi se ovo - naveo je Sani.

Ibraimov joj je na kraju otkrio da će se pojaviti još jedan, treći muškarac u njenom životu, ali da ne vidi ko je u pitanju.

- Imaćeš i treći izbor, to je ta trojka! Još jedan muškarac znači, ali ja ne znam ko je to - otkrio je denser.

- Misliš da ja znam - smeškala se Dragana.

U videu na početku teksta pogledajte trenutak kada Sani u šolji Dragane Mitar vidi trećeg muškarca.

Video: Zadruga Specijal: Numerolog otkriva da Karića čeka teška godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA