Dragana Mitar izašla iz Zadruge, niko ne zna zbog čega, ali je poznato gde se uputila

Dragana Mitar je u pratnji obezbeđenja izašla iz rijalitija

  • 9

Učesnica Zadruge 3 Dragana Mitar napustila je rijaliti tokom jučerašnjeg dana i nije je bilo nekoliko sati, pa su se gledaoci zapitali gde je. 

Dragana je izašla u pratnji obezbeđenja, a kako je otkriveno otišla je u Palatu pravde, jer je morala da se pojavi na zakazanom ročištu za 26. decembar.

Nagađa se da je u pitanju bila brakorazvodna parnica sa Sinišom Dragutinovićem sa kojim je bila dugi niz godina i sa kojim ima sina Jovana, a sa kojim je u procesu razvoda još od maja ove godine.

Edo Fetić, Dragana Mitar Dragana Mitar i Edo/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dragana Mitar ovih dana je u zagrljaju drugog muškarca, Edisa Fetića Eda, poznatijeg kao "Gospodin Torta", koji je pre nekoliko dana otkrio da sa suprugom Zilhom sa kojom ima troje dece već mesecima nije u dobrim odnosima.

Njih dvoje su ozvaničili vezu u rijalitiju, a sa Vladimirom Tomovićem sa kojim je nekada ljubovala ne razgovara već danima.

Video: Gospodin Torta javno ozvaničio vezu sa Draganom Mitar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    27. decembar 2019 | 15:24

    Radi razvoda ne mora biti prisutna , možda zbog sina !? Ta je žena hladnija od Miljane , sa tihom ali istom Dijagnozom ! Zagledajte njen pogled , njihalo s’trave 😡🥺 . Nju interesuju privodi i sex , ostalo je sve sporedno . Zorici je dala odgovor : sebi je najbitnija , toliko misli ba dete 🤮...

  • Joooj

    27. decembar 2019 | 12:09

    Bljuuuc!!!

  • 🐤

    27. decembar 2019 | 13:08

    Neka se ne vracca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA