Dalila ispričala Kariću potresnu životnu priču, nastao haos kada se saznalo da Dejan ne zna detalje

Dalila se našla na meti kritika, a niko od zadrugara nije imao lepu reč za nju

  • 2

Prethodnu noć, nastao je pravi haos kada su pred svima pustili snimak dok Dalila Dragojević u rehabilitiaciji priča Stefanu Kariću detalje iz svog ljubavnog života za koje nije znao čak ni njen muž Dejan Dragojević.

Dalila je sa Karićem podelila jednu ozbijnu priču iz svog života, a dok su gledali snimak, zadrugari su bili iznenađeni poverenjem koje Dalila ima u nekog ko nije njen suprug.

- E ovako je to svaku noć bilo do zore i da li je to da distanca? Dalila odakle ti potreba da detalje iz svog privatnog života podeliš sa osobom od koje te je muž Dejan zamolio da se distanciraš? - pitao ju je Milošević.

Dalila Dragojević Dalila objašnjava zašto je detalje iz svog privatnog života podelila sa Karićem, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Mi smo počeli tu priču na osnovu toga što smo mi pričali o njegovoj pokojnoj devojci. Nisam rekla da niko ne zna, rekla sam: "Pričam tebi, ne zna niko, zna Deki", nisam nikada pričala detalje, jer ne treba da zna kroz šta sam prolazila - pravdala se Dalila.

Nakon njenog obrazloženja većina zadrugara osudilo je ovakav Dalilin potez, te su je nazvali folirantkinjom.

- Priča nakon svega onoga što je Dalila rekla, meni je ovo katastrofa, ja svoj život pričam kada mi se neko sviđa, razmenjujemo iskustva, pa da procenim kakva je osoba... - rekao je Marko Đedović.

Marko Đedović Đedović komentariše Dalilin postupak, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Po mom mišljenju je ovo besmisleno, posle svih situacija, ona je verovatno folirala, ovako se ne priča sa nekim za koga ti muž navodno prigovara i brani ti da se družiš, a ne da se ovako pišaš po svom braku - rekao je Zola.

Pored Marka i Zole  svoje komentare dali su Zorica Marković, Lepi Mića, Marija Kulić i Ivana Šopić, a niko od njih nije imao lepu reč za Dalilu.

Kompletan snimak razgovora između Dalile i Stefana i komentare pomenutih učesnika pogledajte u videu u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA