• 26

Dalila i Dejan pobegli iz Zadruge! Veliki šef poslao pismo i saopštio koja kazna ih čeka

Veliki šef je ubrzo poslao pismo i obavestio zadrugare da su diskvalifikovani

  • 26

Pre nego što je počela emisija "Pitanja novinara", Dušica Jakovljević se obratila gledaocima i saopštila da su Dalila i Dejan Dragojević pobegli iz rijalitija.

Kako je objasnila, Dalila i Dejan su svojevoljno napustili rijaliti, i to nakon sukoba sa Miljanom Kulić koji se dogodio u toku dana.

- Dalila i Dejan su napustili Zadrugu i to su uradili zbog sukoba sa Miljanom, koji je bio benigan, u odnosu na sve ono što se desilo od početka Zadruge - saopštila je Dušica.

Dalila i Dejan su posle svađe sa Miljanom odlučili da pobegnu iz Zadruge, a budući da su prekršili ugovor sklopljen sa produkcijom pre ulaska u rijaliti, snosiće posledice u vidu novčane kazne - moraće da isplate po 50.000 evra.

Veliki šef je ubrzo poslao pismo zadrugarima, u kojem je pisalo sledeće:

- Zadrugari, s obzirom na to da su Dalila i Dejan samoinicijativno napustili Zadrugu, oni su diskvalifikovani i televizija Pink će u skladu sa ugovorima potraživati po 50.000 evra od njih - pročitala je Ivana Krunić.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Predrag

    Uzeli nešto para pre ulaska i obezbedili ulazak u ZADRUGU 4. Kad je Sandra udarila Minu na božić prošle godine i posle je vratili i još štitili kao belog medveda, šta ih sprečava da vrate ovo dvoje i Vladimira. Nije ovo FARMA, pa da moraju da poštuju licencu za koju su dali velike pare.

  • Haha

    A ko je jos platio 50k evra kazne?Niko.Vrate se opet.

  • Nena

    Nije trebala da bezi. Jaka je verbalno. Videli su pa se udruzili da je izbace.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima