Dalila i Dejan pobegli iz Zadruge! Veliki šef poslao pismo i saopštio koja kazna ih čeka

Veliki šef je ubrzo poslao pismo i obavestio zadrugare da su diskvalifikovani

  • 26

Pre nego što je počela emisija "Pitanja novinara", Dušica Jakovljević se obratila gledaocima i saopštila da su Dalila i Dejan Dragojević pobegli iz rijalitija.

Kako je objasnila, Dalila i Dejan su svojevoljno napustili rijaliti, i to nakon sukoba sa Miljanom Kulić koji se dogodio u toku dana.

- Dalila i Dejan su napustili Zadrugu i to su uradili zbog sukoba sa Miljanom, koji je bio benigan, u odnosu na sve ono što se desilo od početka Zadruge - saopštila je Dušica.

Dalila i Dejan su posle svađe sa Miljanom odlučili da pobegnu iz Zadruge, a budući da su prekršili ugovor sklopljen sa produkcijom pre ulaska u rijaliti, snosiće posledice u vidu novčane kazne - moraće da isplate po 50.000 evra.

Veliki šef je ubrzo poslao pismo zadrugarima, u kojem je pisalo sledeće:

- Zadrugari, s obzirom na to da su Dalila i Dejan samoinicijativno napustili Zadrugu, oni su diskvalifikovani i televizija Pink će u skladu sa ugovorima potraživati po 50.000 evra od njih - pročitala je Ivana Krunić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    11. januar 2020 | 23:54

    Kada je cula da su je gledaoci izabrali preko fejsa, za najfoliranta prsla je. A oni kucence Dejan, sta ce...mora za njom.

  • JA SAM!

    11. januar 2020 | 23:12

    Hahaha, 50000€, kako da ne?! Eto njih ponovo nazad za 2-3 nedelje.. Nije prvi put, da neko sam pobegne, ili bude diskfalifikovan i da se ponovo vrati.. Cirkus!!!

  • Haha

    12. januar 2020 | 12:10

    A ko je jos platio 50k evra kazne?Niko.Vrate se opet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA