Dušica uživo u emisiji pročitala poruku koju je dobila od fanova Dalile i Dejana, nastao muk

- Poenta je da budete bolji od onoga što je loše - rekla je Dušica pred kamerama

  • 16

Dušica Jakovljević je tokom emisije koju je vodila rešila da pročita poruke neprijatnog i uznemirujućeg sadržaja koje su poslali fanovi "Zadruge". Voditeljka je zamolila ljude da ne rade ružnje stvari koji rade njihovi miljenici.

- Poenta je da budete bolji od onoga što je loše - rekla je Dušica i pročitala poruku.

- Smeješ se za nogice od mede, treba li doktor... Pazi da te Bog ne kazni, pa tvojim medvedićima ne zatreba doktor - pročitala je poruku Dušica, a studiju je nastao muk.

- Ne brinite za moje medvediće, oni su super - rekla je Dušica Jakovljevič.

Video: Zadruga Specijal: Nedelja poljubaca u Zadruzi, nekima se nismo nadali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • advokat

    13. januar 2020 | 11:36

    To ti je Dušice očigledno ova bosanka poslala pod laznim imenom . I treba da je jurite do sudnjeg dana da plate po 50000€ !!

  • Kiki

    13. januar 2020 | 13:01

    Svako ima pravo da komentarise tako ima i dusica... ne mora biti pristrasna niti bilo sta moze da vodi razgovor i dijalog kako ona hoce i kako ona misli... oni iz produkcije su stekli takav utisak zato tako i vode emisju i ja kao gledaoc sam stekla takav utisak i slazem se sta pricaju, a fanove izvinite molim vas ali otvorite oci... nisam za miljanu mogli ste da vidite da sam je pljuvala jer jeste luda i miljenica ali ovde ona nista nije ucinila dalili sto dalila nije pre radila drugima i radila jos gore stvari... tako da je miljana sad mala beba bila za dalilu a nosu pobegli zbog miljane vec zbog stoga sto nije miljenica dalila kao sto je bila u prethodnom... da manupulise produkcijom i da moze kako ona hoce, e ovde je drugacije nije mogla dobijala osude a mislila da ce produkcija da je stiti e pa ne moze kad je ispala kvarna...pa jos i karic na sve to... pa jos opet napljuvala jetrvu tu opet pokazala da je losa i da odvaja dejana od sve njegovo... i tako nije mogla vise da se krije iplivalo sve lose i morala da pobegne... ne znam samo sta onaj Dejan uradio od sebe steta lep momak moze da nadje bolju...

  • Happy

    13. januar 2020 | 11:44

    Kakvi idoli takvi fanovi! Dragojevici zlobni, podmukli, sujetni .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA