Posle pomirenja, Tara i Mateja se verili, a onda proslavili akcijom od sat vremena u tuš kabini!

Nakon dugotrajne borbe, svađa, ljubavi, brodoloma, odlučili su da ljubavi daju još jednu šansu

  • 4

Tara Simov i Mateja Matejević pomirili su se noćas i obnovili emotivnu vezu, i to dok su sa Gagijem i Erminom vežbali za predstojeću Zadrugoviziju.

Dok su zadrugari vežbali za nastupe, Ermina je došla na ideju da pokuša da pomiri Taru i Mateju, a u toj nameri je i uspela. Prvo je počela da zahteva da se njih dvoje poljube, što je Matijević i uradio, a potom je uradila nešto što drugi nisu mogli da očekuju.

Pašovićeva je odlučila da veri Taru i Mateju, pa je odglumila matičara, a oni su na njeno pitanje odgovorili sudbonosim "da".

Tara Simov i Mateja Matejević Ermina pomirila Taru i Mateju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Posle pomirenja i improvizovane svadbe, Tara je otrčala svom vereniku u zagrljaj i počeli su da razmenjuju strastvene nežnosti.

I nakon što su izgladili svoje odnose i svojoj ljubavi dali drugu šansu, Tara i Mateja proslavili su svoje pomirenje vrelom akcijom u tuš kabini.

Tara Simov i Mateja Matejević Tara i Mateja izlaze iz tuš kabine nakojn vrele akcije, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Naime, dok je ostatak stanara Bele kuće uveliko spavao, njih dvoje otišli su zajedno pod tuš kabinu gde su se prepustili strastima, a obzirom da su se zadržali malo duže, čini se da su se golupčići i te kako uželeli jedno drugog.

Vrelu akciju zadrugari su obustavili posle nešto više od sat vremena, a onda su otišli do sobe i smestili se u zajednički krevet, gde su zagrljeni zaspali.

Ermina pomirila Taru i Mateju:

Tara i Mateja izlaze iz tuš kabine nakon vrele akcije:

Tara i Mateja nakon vrele akcije zaspali zagrljeni u krevetu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA