"Bio sam lud za njom!" Nakon Edovog priznanja da je više voleo Zilhu, svi čekali Draganinu reakciju

Dragana i Edo su pričali o svojim drugim polovinama, sa kojima su i dalje u braku

  • 11

Dragana Mitar i Edis Fetić Edo, odnosno "Gospodin torta", i dalje su među glavnim temama u Beloj kući zbog turbulentne veze od samog početka, kao i njihovih bivših supružnika.

Edisova izjava za stolom izazvala je pravu pometnju, a svi su čekali kako će Dragana reagovati na to. Naime, on je priznao da je više voleo suprugu Zilhu nego ljubavnicu Draganu i da je njegova veza sa njom bila jača nego sa Draganom, sa kojom je u vezi iako je i dalje zvanično oženjen Zilhom sa kojom ima troje maloletne dece.

- Logično, ima dete sa njom, šta je tu čudno? Kao i ja sa svojim mužem. Ja ne poredim ljubav u 20 i ljubav u 30... - rekla je Dragana.

Lepi Mića i zadrugari nisu odustajali od pitanja koga više voli, svog muža ili ljubavnika.

- Pa, ono je bila mladalačka ljubav, 19 godina. Gde može da se poredi ljubav u 19 i ljubav u 30?! Dve različite ljubavi. Rodila sam dete iz ljubavi. Prestala je ljubav... - objašnjavala je Dragana.

- Ne možemo da poredimo. Da više volim nju, bio bih tamo. I onda, da više voli Sinišu, bila bi tamo - dodao je Edo, čime je uznemirio Lepog Miću.

Dragana Mitar Dragana Mitar/Printskrin: TV Pink

- Da on nije voleo ženu i ja svog muža, ne bismo imali decu! Ono je bila bolesnična ljubav, a ovo je normalna ljubav! - viknula je Dragana.

- Pre 10 godina sam bio lud za Zilhom, ali znaš kad je bilo pre 10 godina?! - poručio je Edo, a svi su se vraćali na njegovu izjavu kako je "njegova ljubav bila jača sa Zilhom i kako je više voli".

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jadan

    10. februar 2020 | 16:09

    Ovu mitarku bi trebalo sto pre sutnuti napolje , za bolje i nije , a ne da i dalje propagirate rasturanje braka . Njega takodje izbaciti na prvom glasanju , pa da vidimo kako ce ga pazarci docekati , jedva cekamo.

  • cc

    10. februar 2020 | 11:50

    Vratice se on svojoj zeni i treba tako da svakerke shvate da su nebitne.

  • Almina

    10. februar 2020 | 14:39

    Haaaaahaaaaa bio je i samnom i sve znam o njeqovom braku!!! Gledajte svoje avlije, i vase zene i vase muzeve svaki druqi ima ljubavnicu i obrnuto smijesni ste!!! Ili bezobrazni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA