Miljković: "Ubico deteta!" Miljana: "Skraćeni, znam da bi voleo da izgledaš kao Slobica..."

- Je l' moguće da si zaradio, a da nisi još ni izbelio zube? Petsto puta sam ti rekla još u Zadruzi 2, a ti opet ušao sa žutim zubima - provocirala je Miljana Marka

  • 4

Zategnut odnos između Miljane Kulić i Marka Miljkovića, koji je nedavno ušao u Zadrugu 3, traje još od prošle sezone rijalitija, kada je Miljković bio u vezi sa pobednicom istog Lunom Đogani.

Miljana je prvo provocirala Marka pričom o Slobodanu Radanoviću, pa je počela prepirka puna provokacija, a potom su pale i ružne reči.

- Kada vidiš Slobu ispred bioskopa, ajde sikter! - govorila je Miljana, osvrćući se na scenu kad su Luna i Marko sreli Slobu u bioskopu, i...tako je sve počelo.

- Tvoj saveznik ne funkcioniše! Tvoj saveznik je skraćen! - provocirala je Miljana Miljkovića.

- Pa, šta si se nakačila na skraćenog? Kako bi se zvala? Željka? Dete koje si abortirala, je l' bi bebi dala ime Željka, ha? Je li, ubico? Ti si ubica... Ja sam protiv abortusa - govorio je Marko.

- Hvala Bogu, pa sam to uradila. Neka me kazni - nastavljala je Miljana.

- Već te kaznio, budaletino! Vidi našta ličiš, vidi kakva si! U mozak te kaznio, glupačo. Totalno te poremetio, slepcu. Pogledaj se. Kaznio te od rođenja... Znači, bebica koju si ubila zvala bi se Željka? - govorio je Marko.

- Nije to bebica, to je fetus. Ti si neuspeli spermatozoid - mirna je bila Miljana.

Marko Miljković, Miljana Kulić Miljana i Marko se svađaju/Printskrin: TV Pink

- Ti imaš papir da si F12... Da si neuspeli abortus. Željko i Željka? - pitao je Marko.

- Željko i Marko. Marka sam ubila, Marko bi se zvao. Jadan si. Moram toliko da budem jadna i odvratna - nastavljala je Miljana.

- Čuvaj se ti, neuspeli spermatozoidu, mene. Nisi ti za jake žene. Imaš kompleks niže vrednosti. Došao opet u rijaliti da se sveti Miljani Kulić? Je l' moguće da si zaradio, a da nisi još ni izbelio zube? Petsto puta sam ti rekla još u Zadruzi 2, a ti opet ušao sa žutim zubima - govorila je Miljana.

Marko Miljković, Miljana Kulić Miljana i Marko pred svima u klinču/Printskrin: TV Pink

- Ja ne patim od toga. Bitno da si ti u oralu dobra... Slino! Ubico deteta! Ćute ti ovde, mrš! Ne podržava niko abortus! Imala bi dva zlatna deteta... Ustvari, ako bi tvoje dete bilo kao ti, bolje da si abortirala. Ubila si nedužno dete, je l' ti jasno?! - "svetio" se Miljković.

- Ti da si normalan, ti bi do sada imao ženu i dvoje dece. Kada vidiš Slobu Radanovića... Nikako nisi definisan... Znam da bi voleo da izgledaš kao Sloba Radanović... Znaš kako Slobica sada izgleda? - nastavljala je Miljana.

- Haha! Idemo u istu teretanu, budalo jedna! - dobacio je Marko.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jkl

    11. februar 2020 | 23:06

    Ova Miljana kakva god da je ,ne podrzavam je ,radila je i izgovarala najruznije stvari,ali ovo sta ovaj serpa izgovara da li je to ok? Na yt ima masovnu podrsku fuljatora,ne mogu verovati da toliko ima osoba koje nisu j kontaktu sa realnoscu pa na ove reci klicu sa bravo,da li je ovo muskarac? Ovakvo izrazavanje? Posebno prema Miljani koja je specificnog stanja,ne bih druge reci koristila,nije li ovde pokazao da je gori od nje? On je takva prostacina i sirovina,i los glumac kao i njegova fuljeta.Ali ok ,sta reci o coveku kom je zivotno dostignuce grejanje bazena serpicom vode i sto je stolicarku odveo na centriranje u klozet...

  • Ooo

    11. februar 2020 | 23:16

    Koliko je ovaj ajvarko brus li odvratan,ovde je pokazao da je sto puta gori od Miljane izgovarajuci ovakve reci jer se on vodi da je kao normalan,ma ajde bruko jedna idi centriraj sa ljuljetom,a svi koji te podrzavaju su gori nego ti. A Miljanu necu komentarisati,ne podrzavam je ,ali nije foler makar.

  • Sale

    12. februar 2020 | 18:30

    Ovo je nula od muskarca. Nikada ni jednu zenu nece postovati. Zato se do sada nije ni ozenio, jer na najprimitivniji moguci nacin vredja zenski rod. On je jedan ogavni djilkos, kabadahija i siledzija. Za ovakve kao sto je on kazu: ”Zaobidji ih ako neces da tebe sreca skroz zaobidje.”

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA