Miljana Kulić izbačena iz Zadruge!

Marko je ispolivao Miljanu, a za sve to vreme, njih dvoje su se čašćavali uvredama i pretnjam

  • 24

Miljana Kulić sinoć je izbačena iz "Zadruge" zbog žestoke svađe i haosa koji je izazvala sa Markom Miljkovićem, a potom je psovala produkciju i voditelja Milana Miloševića.

Ona je Marka uhodila po imanju i provocirala, a situacija se privremeno smirila kada je počela emisija u kojoj su zadrugari gledali snimke iz prethodne sedmice. U jednom trenutku, ponovo je počela svađa imeđu Miljane i Marka. Ona je uzela flašu vode i polila Miljkovića, a on joj je uzvratio još žešće.

Marko je ispolivao Miljanu, a za sve to vreme, njih dvoje su se čašćavali uvredama i pretnjama.

- Malo da te brčnem! - rekao je Marko dok je polivao vodom.

Za vreme njihovog sukoba Miljana je pretila Marku da će mu "polomiti glavu" i "polomiti vilicu", a napomenula je i da pije psihijatrijske lekove i da ne odgovara za svoje postupke. Ubrzo, obezbeđenje je izvelo uplakanu i uznemirenu Miljanu iz Bele kuće, kako bi se strasti smirile.

- Tata, šalji nekog po mene, ozbiljne stvari su u pitanju, mešaju se terapije i svašta mi se daje. Neka mi pomogne neko, ugrožena sam. Obezbeđenje mi je reklo da će da mi polomi glavu - iznela je Miljana šokantne tvrdnje.

Miljana Kulić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nešto kasnije, voditelj Milan Milošević je saopštio da je Miljana izbačena. Sinoćna svađa i polivanje sa Markom bili su, ipak, samo poslednja kap koja je prelila čašu, a na odluku produkcije nesumnjivo je uticalo nedolično ponašanje Miljane Kulić u dužem vremenskom periodu.

Miljana i Miljković prave haos:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đeka

    14. februar 2020 | 10:58

    Miljana se izvinila Luni i Gagiju. Obećala da će se smiriti, da neće više nikoga da napada i vredja. Da ne želi više nikome da se zamera. Da planira da se bavi ozbiljnim poslom kada izadje. Kao da je najavila izlazak. Znači znala je da će je, po dogovoru "izbaciti".

  • febo

    14. februar 2020 | 11:02

    Kakva crna dikvalifikacija ,odmorice se par dana kuci ,I onda zajedno sa mamom I novim informacijama,ulazi ponovo(vec vidjeno)

  • V

    14. februar 2020 | 09:52

    A ovome se u ocima vidi da je zlo. Od kad je bio u velikom bratu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA