"Ovo je kraj!" Raskinuli Dragana i Edo, ona iznela frapantne detalje iz njegove prošlosti

Dragana i Edo su tokom rasprave razmenili oštre uvrede

  • 6

Dragana Mitar ušla je u ozbiljan sukob sa ljubavnikom Edisom Edom Fetićem, nakon čega je doživela nervnislom i počela da pravi haos po imanju.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" odigrala se jedna od burnijih rasprava između Dragane i Edisa, zbog koje je Fetić odlučio da stavi tačku na njihov odnos.

Fetić je odlučio je da napusti krevet u kom je spavao pored ljubavnice, zbog čega se zadrugarka odmah požalila Lepom Mići, koji je nakon toga odlučio da ode do paba i porazgovara sa Edom i pokuša da smiri situaciju.

- Ova priča je završena - kratko je poručio Edis.

- Ne razumem čoveče, oko čega vi pravite dramu, to nije razlog. Ja sam rekao ako si rešio da se vratiš ženi i deci, da te podrži, ako ne želiš, da onda sednede i porazgovarate o nekim stvarima, ja ti pričam tako - govorio mu je Lepi Mića.

U jednom trenutku se pridružila i Dragana, koju je odmah Mića upitao da mu otkrije razlog zbog kog je Edis ljut na nju.

- Ne znam, ljubav je vrlo prosta, ili nekog voliš, ili ne. Ja ljude ostavljam kada prestanem da ih volim - rekla je Dragana.

Nakon njene rečenice Edo je vidno pobesno pa opleo po svojoj ljubavnici.

- Onda ti je sve jasno, ne volim je više. Loš čovek mi ne treba. Za mene si najgora. Najveći problem što ona misli neke stvari... Najviše u životu što me nervira jeste kada mi neko vređa inteligenciju. Mi ovde sedimo za stolom i kad smo joj rekao da prekine kontakt sa Markom ona je rekla da hoće, i onda je odmah otišla kod njega. Ona se prodaje za cigaru i za članak da napiše o njoj, on je prodao svoju drugaricu, i opasno kanalio mene, a ti ćutiš kao pi*ka. Svaka dva meseca mi dovede neku budalu - Đedovića, Pavla, napolju si mi dovela Jocu - dodao je Fetić.

- Čovek se ku*vao dve godine, a ne da ovde mene je*eš i ka*aš za honorar koji sam ti ja namestila. Dve godine je skrivao telefon, on je ozbiljan bolesnik. Dolazio je u Beograd, raspitivao se gde se Siniša i ja krećemo. Ku*va se sa drugaricama iz Sarajeva, a kao u srećnom braku je - urlala je Dragana.

Kompletan sukob Dragane i Eda pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    14. februar 2020 | 11:57

    Ne znam da li je produkciji promaklo sinoc da je ovaj Fetic pretio Dedovic i dao mu "besu" za nesto. Ko je on u stvari da daje besu? Sramno i ponizavajuce za sve nas da neki Fetic i Mensur prete nekome na srpskoj nacionalnoj frekvenciji.

  • Mica

    14. februar 2020 | 16:56

    Ko je u ovo verovo da ce opstat!!! Jos vise me nerviraju Bekuta I Mrkonjic nista oni nisu moralniji od ovo dvoje fuuuj

  • Institucija braka

    14. februar 2020 | 20:33

    Tu je i neizostavni mirovnjak, moralista, ludi Mica, koji zdušno podržava ovu javnu prevaru, dok je u Z1 najstrasnije osudjivao sličnu, čak mnogo blažu situaciju. Naime Sloba je bio u kratkom braku, bez dece i imovine, Luna slobodna devojka, ali je to za Micu bilo nepojmljivo, a sada ....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA