"Gurnula sam majku niz stepenice": Priznanje učesnice srpskog rijalitija šokiralo narod

- Mama je verovala očuhu više nego meni. Osim majke, nisam nikog gurala ni tukla - rekla je rijaliti učesnica

  • 0

Nataša Pajović, učesnica rijaliti programa "Parovi 8" šokirala je takmičare i gledaoce kada je otkrila detalje sramnog ponašanja prema svojoj majci.

Natašu je bila podvrgnuta poligrafskom ispitivanju, a kada je potvrdila da je istina da je prijavljivana policiji zbog nasilja svi su bili zatečeni.

Ona je ispričala da je svoju majku gurnula niz stepenice, te je zbog toga intervenisala policija.

- Da! Puna sam besa bila. Svađala sam se sa majkom i gurnula sam je niz stepenice, tad su i zvali policiju verovatno. Stepenice su bile male, svega 4 stepenika. Nisam bila pri sebi u tim momentima. Mama je verovala očuhu više nego meni. Osim majke, nisam nikog gurala ni tukla. Potukla sam se i u kafiću sa jednom drugaricom. Nije intervenisala policija. To je bilo po par šamara i to je to - rekla je Nataša.

Podsećamo, Nataša je pri ulasku u vilu Parova ispričala svoju potresnu životnu priču. Kako je rekla, njenu rođenu sestu Draganu ubio je tada oženjeni dečko, tako što joj je grkljn prerezao žicom.

- Sestra Dragana je završavala srpski jezik i knjiženost, bila je apsolvent, ostao joj je jedan ispit i radila je u jednom kafiću. Veče pre nego što je ubijena mi je poslala poruku: "Ne brini se, seko, otarasila sam se budale. Otišao je za Nemačku". Znali smo da je ona u vezi sa kim ne treba da bude, to je čovek koji je bio opsednut njom - počela tada priču rijliti učesnica.

Nataša, Parovi Nataša Pajović, Printskrin: Facebook/BALKANDANASREALITISHOW

- On ju je sačekao posle posla, udario je nekim tupim predmetom u glavu i nakon toga je odveou hotel i žicom joj presekao vrat - rekla je tada Nataša kroz suze.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA