Luna 3. put slavi rođendan u Zadruzi: Ima nikad veći dekolte, a tek da vidite šta je obukla Maja!

Ovo je treći rođendan zaredom koji slavi u rijalitiju

  • 35
Luna Đogani Luna treći put zaredom slavi rođendan u Zadruzi/Printskrin: TV Pink

Luna Đogani danas, 8. marta, slavi treći zaredom rođendan u Zadruzi, pa je ovog Dana žena u Beloj kući priređeno veliko slavlje.

Pobednici Zadruge 2 nije strana proslava rođendana u rijalitiju, a ove godine ima podršku svog ponovnog dečka Marka Miljkovića, kao i tate Gagija Đoganija.

Za rođendan je odlučila da bude baš onako u centru pažnje, pa je ono što je obukla izazvalo različite komentare. Naime, Luna se pojavila u skroz providnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom (naravno, brus nema) koji je morala da pridržava čim se malo sagne kako se ne bi videlo i malo više od onog što je planirala.

Pantalone su takođe deo rođendanskog autfita, ali su i one skroz providne...

- Hvala, Veliki šefe! Hvala svim ljudima, hvala mojoj porodici, hvala svima koji su me ispoštovali... Mojim, Markovim i tatinim ljudima. Eto, treća godina se slavi ovde - rekla je Luna.

Kako je uspela da se "odbrani" od ogromnog dekoltea, kao i koliko se provokativno obukla njena suparnica iz Zadruge 2, Maja Marinković, pogledajte u galeriji u nastavku:

- Hvala Velikom šefu na svemu, neću da čitam ništa, imam prava da to sačuvam za sebe. Eto, to je to - dodala je Luna koja je potom otvarala poklone i pokazala šta je dobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    8. mart 2020 | 19:13

    I meni nije jasno ono citanje cestitki ,slavljenici citaju a zadrugari jedu li jedu .

  • Jasa

    8. mart 2020 | 20:15

    Jadnica koja nema nikoga zato što je sebična, ohola i zla.....nek ti svaki rodjendan bude isti ovakav - sa nepoznatim ljudima i sa lažnim sjajem i fejk poklonima i čestitkama.....za bolje nisi

  • Danas,

    9. mart 2020 | 00:43

    8 marta 2037 god, Luna Djogani proslavila rodjendan u Zadruzi, nekoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA