Anabela teška srca priznala samoj sebi: "Zbog Lune sam zapostavila svoje druge dve ćerke"

- Davali smo i više nego što smo mogli da bi ona imala maksimum - pričala je Anabela u Rajskom vrtu

  • 25
Anabela Atijas Anabela u Rajskom vrtu/Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas se nakon niza neprijatnih i teških situacija poverila Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu, gde je pričala o onome što joj je na srcu.

Pevačica je prethodne noći ušla u Zadrugu, a za nepuna 24 sata izbila je svađa između nje i Lune, nje i Gagija, nje i Marka Miljkovića...

Zbog njenog ulaska svi su ostali u čudu, a kao što smo pisali, najviše Luna i Gagi, kojima se to ni najmanje nije svidelo. Ipak, Anabela je otkrila kako je došla da ispriča svoju priču.

- Želim da izvršim tu neku svoju misiju, da pokušam da izbacim sve što mi je na duši zato što sam sve ove godine ćutala, misleći da ona to zna da ceni... - rekla je u Rajskom vrtu misleći na Lunu.

- Konstantno sam bila prozivana da sam kriminalac i da trošim njene pare i da vodim njenu karijeru i šaljem je u Zadrugu zarad svoje egzistencije. Samo Bog i Luna znaju da to nije istina, a i moja porodica koja je prošla pakao sa mnom. Davali smo i više nego što smo mogli da bi ona imala maksimum - nastavila je.

Luna Anabela Luna sinoć u razgovoru sa majkom/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja imam još dve ćerke koje su takođe zaslužile da imaju isti tretman. Moram da priznam... Nisam obratila pažnju da im dam sebe u onoj dozi kao što sam davala sebe mojoj dragoj Luni. Eto, danas nema nijednu lepu reč da kaže "to je moja mama", nego je ustala da mi priđe i kaže: "Zašto si došla?" - jadala se Anabela.

Anabela je istakla i da nije mogla više da sedi kod kuće i da gleda sve to, već da joj je lakše da priča svoju priču.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nee

    16. mart 2020 | 08:38

    E moja ti, svi se sećamo kako ti je bilo slatko kad je Kristina patila. Nego, karma je jedna fina gospodja (neko rece).

  • Slatkiši

    16. mart 2020 | 06:09

    Žena umislila da je dobra glumica. Ne vredi gospodža tvoja gluma sad ni pišljivog boba. Ne mogu vas oprati ni sva mora ni oceani. Tako mi je sve ovo slatko... Iako glume, ali bar moraju da se potrude malo za Mitrovićev evrić. Baš su medeni, divna jedna, poznata, muzička porodica sa pedigreom.

  • Djole

    16. mart 2020 | 09:21

    Zapistavila so ti decu dok si ljubavisala sa Mladenom u I posle VB,dok si jurila Atijasa koji ostavi trudnu devojku,a tek Kiji sta si radila I sad mi tu glumatas briznu majku uz sve tuzne price I kojekakve bolesti. Ko je bolestan on se leci u odgovarajucoj ustanovi ne u rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA