"Čovek ima 37 godina, po čemu ga znamo?!" Anabela oplela po Marku Miljkoviću

- Nema talenta, i to što je pokrenuo ne bi uspeo da nije bilo Lune - rekla je Anabela

  • 14
Zadruga Anabela razgovara sa zadrugarima u dvorištu Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas razgovarala je dvorištu sa Jelenom Pešić, Ivanom Šopić i Markom Đedovićem, a tokom razgovora dotakla se i Luninog dečka Marka Miljkovića, sa kojim nije u dobrim odnosima.

Majke Lune Atijas oplela je po njemu i nije ga štedela.

- Hajde da se ne lažemo, čovek ima 37 godina, po čemu ga znamo?! Nema talenta, i to što je pokrenuo ne bi uspeo da nije bilo Lune - rekla je Anabela, misleći na Miljkovićev modni brend koji je pokrenuo po završetku Zadruge 2 i Lunine pobede u istoj.

Anabela je zamerila Miljkoviću to što je držao Luni predavanje oko njenih nastupa.

- Ona je imala prva dva nastupa, a on je to gledao preko live-a i onda krenuo da drži slovo, kako ima lošu komunikaciju s publikom, kako ima loš nastup... Sve i da je tako, to se tako ne radi - rekla je Anabela.

Pevačica, takođe, misli da je Miljković iskoristio njenu ćerku na dan finala Zadruge 2.

- Na dan finala ostaviš devojku, a nisu se ni posvađali... Samo je došao i rekao da je shvatio da nisu jedno za drugo, da bi glasali za njega. I onda, da ne kažem ko se digao i rekao: "Ajmo svi da glasamo za Marka, ostavio je Lunjaru" - rekla je Anabela.

Pogledajte snimak:

Video: Gagi prekinuo Lunu i Marka usled vrele akcije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dosta

    16. mart 2020 | 22:22

    Ona i dalje optužuje Kiju za Lunin neuspeh! "MARKO JE OSTAVIO LUNU PA JE ZNATE VI KO REKAO AJ DA GLASAMO ZA NJEGA" je još jedna laž od ove ZLE ŽENE!!!! Sve ovo joj onaj odozgo vraća za SVE što je radila Kiji, za sve laži, manipulacije......izmisljala joj je ljubavnike i afere i ni za jednu stvar nije imala ni naznaku da je to istina, o dokazu da ne pričamo!

  • 😋

    16. mart 2020 | 20:42

    Kad ljudi izgube kompas...A Luna je inače izuzetno talentovana i uspešna pa 3 godine sedi u rijalitiju jel jedino tako može da zaradi novac.

  • Maja

    16. mart 2020 | 19:58

    Slažem se ja da Miljković nema talenta,ali ženo koji talent ima vasa kcerka?Sve sto je pocela da radi ne ide,o pevanju da ne pričam,žali boze ti para sto dajete za pesme a devojka totalno bez talenta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA