Tara trudna sa Matejom? Fanovi razočarani njegovom reakcijom, poručili da je "nikakav muškarac"

- Još je rano za to - dobacila je Ana Korać

  • 1
Mateja Matijević, Tara Simov (NE DIRATI) Tara i Mateja, Foto: Nikola Tomić

Tari Simov postavljeno je pitanje da li sumnja da je u drugom stanju sa Matejom Matijevićem, na šta je dala prilično neiskren odgovor, ali je zato on odgovorio više nego otvoreno.

- To je bila šala između Ane i mene, imala sam neki problem pre "Zadruge", koji se regulisao ovde, a sada mi kasnie, komentarisala sam da me je sramota da sa 20 godina pričam o odnosima javno, ali evo, moram. Nismo imali odnose, tako da mi je nelogično. Rekla mi je Ana da čekam mesec dana, pa da vidim - rekla je Tara.

- Ja ću biti iskreniji nego Tara. Ja sam čekao red za toalet, Tara je rekla da joj kasni pet dana, rekla je: "Ako u utorak ne dobijem - čestitam" - ispričao je Mateja koji je fanove prilično razočarao sledećim rečima.

- Najmanje mi treba sada takvo opterećenje, nadam se da od te priče nema ništa. Neka uradi test - dodao je učesnik Zadruge 3.

- Još je rano za to - dobacila je Ana Korać.

Usledile su osude Mateje na društvenim mrežama.

"Baš je ružno ovako reći", "Nikakav muškarac, kako može to da izjavi?", "Prelepi su, bilo bi super da imaju bebu", "Razumem da uslovi nisu za to, ali nije okej ni reći da se nadaš da od toga nema ništa", neki su od komentara.

VIDEO: Mina Vrbaški je pred ulazak u Zadrugu 3 baš oplela po Tari Simov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA