Žestoki obračun majke i ćerke: Anabela nasrnula na Lunu, zadrugari skočili da ih razdvoje

Njih dve su se obračunale zbog Marka Miljkovića

  • 50
Luna Đogani, Anabela Anabela i Luna/Printskrin: TV Pink

Prethodne noći tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe Lune Đogani i njena majke Anabele Atijas.

Ovome je prethodila Anabelina svađa sa Markom Miljkovićem, sa kojim pevačica nije u dobrim odnosima još od ulaska u Zadrugu 3, a i prethodno iz stvarnog života.

Luna i Anabela su se žestoko posvađale tokom reklama, a pevačica je zahtevala da joj ćerka prizna kako je Marko pre ulaska u Zadrugu fizički nastrtao na nju. Luna to nije rekla, navodeći kako se to nije desilo i da je svojevremeno lagala majku povodom toga.

- Zakuni se da te nikada nije takao. Nikada te nije čak ni uštinuo? - pitala je Anabela.

- Nikada, kunem se. Sve sam te lagala - rekla je Luna, a Anabela se na to dodatno razbesnela.

- Mrš od mene! Hajde, mrš od mene! - vikala je čerki, a potom ustala sa stola i prišla joj, te počela da je vuče za ruku.

Luna Đogani, Anabela Anabela i Luna/Printskrin: TV Pink

- Kako smeš da se kuneš u Blankicu, kako smeš?! Od noćas možeš da zaboraviš na mene - vikala je Anabela na ćerku.

- Lagala sam te, sve sam te slagala - tvrdila je Luna i dalje, a potom su Lepi Mića i Luka Belić pritrčali da razdvoje majku i ćerku.

Luna Đogani, Anabela Mića i Luka skočili da ih razdvoje/Printskrin: TV Pink

Video: Da sam te tukla više ne bi bila takva: Strašna svađa Lune i Anabele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    5. april 2020 | 10:45

    Od sinoć, i ranije sve je postalo jasno.Napokon da se Luna suprostavi Anabeli.Anabela drugi put udara Marka.Poslije čitavig HAOSA Gagi prlazi i sjeda pored Anabele i pričaju više od pila sata.Zar je moguće poslije mnogobrojnih izrečenih uvreda sa obje strane oni naprasno u dobrim odnisima.Anabela nasrće i na Lunu , pada na pod ,plače i poslije pola sata sjeda za sto.Nek i Anabela i Gagi puste Marka i Lunu da rješavaju svoje odnose.To je što sam ja sinoć ili jutros vidio....gore uzbrdo greška (pola).

  • Kiki

    5. april 2020 | 11:23

    Anabela hoce da razdvoji lunu i marka... jer anabela smatra da njena cerka moze bolje i vise i zeli da je uda za nekog ko je na slicnom njenom "nivou" jer svaka majka za svoje dete zeli najbolje... anabela ne da lunu marku jer se plasi kad se uda dobiju decu da marko nece raditi da nece da ima novca da ce marko da se kocka da pije da koristi nedozvolje supstance da ce da je matletira kao sto je bilo do sad napolju... i anabela nece da dozvoli da joj marko upropasti zivot...anabela zeli cerci muza koji ce da je drzi kao malo vode da bude bar malo iznad proseka da je prihvati kakva jeste da je voli i da ima da joj pruzi zasiguran zivot...razumem sto osudjujete anabelu,jer kao ne treba to da gleda i da se mesa, ali isto tako i razumem anabelu... pa da ja imam cerku i ja joj ne bih dala da se uda za marka... marko je lep decko,ali kocar to je pod br jedan najgora stvar...ko postanr kockar taj se ne leci

  • Miona

    5. april 2020 | 12:21

    Iz ove anabele zlo izbija na sve strane. Pogled joj sve govori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA