"Hteo sam da isprovociram Anabelu...": Miljković priznao da je kriv, ali ne želi da se izvini

Luna je stala u odbranu svog dečka i rekla da zna da je to namerno uradio kako bi uvredio njenu majku Anabelu

  • 11
Marko Miljković Marko Miljković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što je prošlu noć preko stola nasrnuo na Anabelu Atijas, Marko Miljković je priznao da zna da je kriv, ali i da ne planira da se izvinjava Luninoj majci.

Obzirom da su zadrugari sinoć sa Milanom Miloševiće mogli da pregledaju klipove od prethodnih dana, Anabela je mala prilike da sazna da je Maja Mrinković u razgovoru sa Gagijem Đoganijem stala na njenu stranu kada je u pitanju prebacivanje Marka Miljkovića da je njenoj ćerki Nini nosio novac, tokom Anabelinog putovanja.

-Naravno da se slažem sa svime što je Maja rekla, to je ono osnovno ljudsko što nosimo u sebi. Majo hvala ti, Gagi takođe, znam da on tako misli. Gagi zna da mnogo toga može da mi se ospori, ali ne može da mi se ospori kakva sam majka. Neću da se pravdam, moja deca znaju kakva sam ja majka - rekla je Anabela.

Nakon Anabela, situaciju je prokomentarisala i Luna koja je rekla da zna da je njenom dečku krivo zbog svega što je uradio, ali da to ne želi da prizna.

Odmah za Lunom ustao je i Miljković koji je priznao da je sve to uradio kako bi isprovocirao Atijasovu, ali da ne planira da joj se izvini zbog toga.

- Nije tu poenta u prebacivanju, hteo sam da isprovociram Anabelu jer je radila neke stvari koje se meni nisu svidele. Ja sam svestan šta sam uradio, niti planiram da se izvinjavam niti bilo šta, tu sam najviše sebe ponizio. Jeste ružan postupak, priznajem, ali i sama je rekla da će da bude rijaliti igrač - istakao je Marko.

Kako je izgledalo Markovo priznanje pogledajte u videu u nastavku teksta.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    11. april 2020 | 11:24

    Važno je ostvariti cilj: Funky G oživeti i sa njom i Lunu za zajedničke nastupe.

  • nena

    11. april 2020 | 10:28

    Funky Dzi Djogaj polako se izdiže iz pepela. Vraća se Anabela na konju tj. na Gagiju.

  • .

    10. april 2020 | 11:51

    Sebični kalkulator, kada vidi da je pogrešio onda šalio sam se ili provocirao sam namerno. Luna je kao i Ena, poznata osoba koja ga uvodi u društvo koje on želi, pošto je do sada bio vozač animatorki po gastajbarterskim klubovima. Samo što ga ova prva otkačila a od ove druge će sam pobeći kada shvati da nema ništa od njene karijere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA