"Spremna sam da vezu krunišemo brakom": Luna otkrila planove nakon Zadruge koje krije i od Anabele

- Mi se zaista volimo, ali nam drugi stvaraju probleme i ne daju nam da budemo srećni. Nas niko neće rastaviti, pa ni moja majka Anabela - rekla je Luna

  • 44
Luna Đogani, Marko Miljković Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: ATA images

Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su da svoju ljubavnu vezu nakon rijalitija planiraju da krunišu brakom. Njih dvoje tokom Zdaruge izneli su sve detalje svoje turbulentne ljubavi, a nakon ulaska u rijaliti Lunine majke Anabele Atijas,  veza ovog para nikada nije bila neizvesnija.

Međutim, Đoganijeva i Miljković kažu da se mnogo vole i da im niko, pa ni Atijasova neće pokvariti ljubavni osnos koji nakon rijalitija planiraju da ozvaniče.

- Mi se zaista volimo, ali nam drugi stvaraju probleme i ne daju nam da budemo srećni. Uvek se neko meša i uvek mora neko da nam soli pamet. Nas niko neće rastaviti, pa ni moja majka Anabela. Za Vaskrs imam samo jednu želju, a to je da se strasti smire, da sve bude dobro i da Marko i ja ceo život provedemo zajedno - rekla je Luna za "Srpski telegraf" i dodala:

- Mislim da je naša veza dosta ojačala i da smo spremni da je krunišemo brakom, što ćemo i uraditi nakon rijalitija. Nadam se da će moja mama uvideti da greši i da će se situacija između nje i Marka srediti jer to mi je još potrebno za potpunu sreću - zaključila je Đoganijeva.

- Mnogo volim Lunu i ona je devojka s kojom želim da budem. Imali smo velike probleme i još ih imamo, ali se nadam i evo na Vaskrs želim da se ti problemi reše. Nekako verujem da ćemo Anabela i ja ispeglati odnose i da će ona shvatiti da ja njenoj ćerki želim samo najbolje - nadovezao se Miljković.

- Spreman sam da živim s njom i da sutra imamo i decu. Zbog svega toga je bitno da Lunina majka i ja budemo u dobrim odnosima. Trenutno je loša situacija, ali verujem da će jednoj majci uvek biti na prvom mestu ćerkina sreća, te da će popustiti i da ćemo mi na kraju biti jedna srećna porodica - zaključio je Marko.

Video: Luna izjavila da je bolesna i poremećena

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jara

    17. april 2020 | 22:09

    Anabela će joj oteti Marka za sebe. Videćete.

  • Nebojša

    18. april 2020 | 15:49

    Marko je ne gleda kao pre i taj plan što ona ima neće proći veza će da pukne ako ne sad kasnije će.. Okrenuće se marko od svih njih..

  • Veki

    17. april 2020 | 12:26

    Izmedju ovo dvoje ,rijaliti igraca ni "LJ"od ljubavi-cak ,mislim da se mrzr i nadmecu ,ko je bolji rijaliti igrac!Ponosna ljubavnica ,pati za Kijom...a Raza ,za Slobom....sta reci,porodica..nize ne moze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA