Nakon Markovih pretnji, Anabela uralala Luni: "On hoće da me ubije! Sramoto, nemaš majku više!"

- Sramoto, majka je dve godine padala u nesvest zbog tebe! Srećna si jer nemaš majku više, majku si oterala od sebe - vikala je Anabela Luni

  • 22
Anabela Atijas Anabela Atijas, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Strasti u "Zadruzi" se ne stišavaju, a nakon jedne od poslednjih svađa sa ćerkom Lunom i njenim dečkom Markom, Anabela Atijas je urlala je i zapomagala na sav glas.

Atijasova je otrčala u pab, gde je doživela nervni slom, plakala i urlala zbog pretnji, a Ivana Šopić je ve vreme pokušala da je uteši i smiri. Međutim, Anabela nije mogla da dođe sebi i da se smiri, pa se sve vreme tresla i gušila u svojim gorkim suzama, a sve to usledilo je nakon Luninih optužbi.

- Padala sam u nesvest zbog tebe. Bitniji ti je rijaliti od ćerke - napala je Luna majku, koja je bila u šoku.

- Sramoto, majka je dve godine padala u nesvest zbog tebe! Srećna si jer nemaš majku više, majku si oterala od sebe. Izdajice roda svoga. Marko me gura i udara, a ti ništa - urlala je Anabela.

No, Anabelu su i pored Luninih uvreda najviše se zabolele pretnje koje joj Marko svakodnevno upućuje.

- Ne smem da prođem pored njega, treba da bežim po imanju. On čovek hoće da me ubije! Rekao je da će mi nabosti glavu u zid! Da će da mi smrska glavu! Dosta mi je da mi prete, ceo život mi prete i plaše me, i imam problem s tim. U njegovim očima vidim zlo, ja mu smetam jer sam ga raskrinkala. On puni glavu Luni, namerno je rekao da je ona dobro od petka, jer ja nisam tu. Ubedio je moje dete da se skloni od mene - kroz suze je govorila Anabela o Marku Miljkoviću.

Video: Nervni slomovi u Zadruzi! Anabela skočila na Lunu, nikad veća svađa između majke i ćerke

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ova

    23. april 2020 | 18:34

    Zena je definitivno pukla ,nekada je izgledala fina ,tiha ,mirna - sad je tezak psiho .Posle zadruge u Lazu.

  • Crna zadruga

    23. april 2020 | 20:32

    Spala na sagu o Djogajima i Bukvama!!

  • Dragan

    23. april 2020 | 18:37

    Sve se vrti oko para. Anabela odavno nije u ljubavi niti je iko želi i sada svoj bol leči tako što nanosi bol drugima... Luna je ulaskom sebi napravila problem i prolazi kao po trnju... Moraće da se izoluje posle zadruge i da ne daje prostor nebitnim osobama i da gleda sebe....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA