Luna se pred ulazak u Zadrugu sastala sa Gastozom: "Odmah je došla, čim ju je pozvao"

- Gastoz je pitao nas da li da je zove, mi smo se složili - rekla je Marija Ana

  • 14
Luna Djogani, Gastoz Luna Djogani, Gastoz, Foto: ATA images

Luna Đogani se pre ulaska u Zadrugu videla sa bivšim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Iako je Đoganijeva negirala da se viđala sa Gastozom, bivša zadrugarka Marija Ana Smiljanić otkrila je šta se zapravo desilo.

Marija je te noći bila u kafiću sa njima, gde je Nenad pozvao Lunu. Ona je bez kolebanja prisala i došla na dogovoreno mesto kako bi se videla sa njim.

- Gastoz je Lunu pozvao u kafić svog druga. On da je bio kod kuće, zvao bi je da dođe tamo. Ne znam tačno zašto je ona tu došla, ja samo znam da je ona imala nešto sa njim, ali da li su i tada imali nešto, nisam sigurna i ne ulazim u to. To je bilo samo nekoliko dana pre nego što je ušla, a Gastoz je pitao nas da li da je zove, mi smo se složili i ona je odmah došla, čim je on nju pozvao - rekla je Marija Ana.

Luna je u rijalitiju i sama priznala da su se ona i njen dečko Marko Miljković često svađali zbog Gastoztoza sa kojim je ona imala ljubavnu aferu.

Kako će regovati Miljković kada sazna da se Đoganijeva pred ulazak u Zadrugu videla sa bivšim dečkom, ostaje da vidimo.

Video: Anabela otkrila da li joj se Marko nabacivao posle Velikog Brata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    27. april 2020 | 09:31

    Niđe veze. Gastoz je u to vreme bio na Tajlandu gde je i sada. Još se nije vratio jer ga zakačila pandemija i nije mogao da se vrati. Drži neke lajvove odande, ostao bez novca, ne može da se vrati nazad i pozajmljuje od prijatelja novac da može tamo da preživi i plati smeštaj. Gluposti.

  • Đeka

    26. april 2020 | 12:24

    Gastozz je smiruje i teši u krevetu.

  • Juca

    26. april 2020 | 11:58

    Aman ljudi,jel vama nije jasno da ona leti od jednog do drugog,samo da je pozovu. Zamisli mozak da odletis kod bivseg na slavu cim se posvadjas sa sadasnjim??? Ko se jos cudi njenim postupcima???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA