"Vraćam ga njegovoj ženi, hvala na upotrebi, želim da mu oprosti i da joj se vrati"

- On je drvo, betončina, ja nisam videla većeg narcisa, pun je sebe, razočarana sam - rekla je Dragana Mitar od Fetiću

  • 11
Dragana Mitar, Edo Fetić Edis Dragana Mitar i Edis Fetić Printskrin: TV Pink

Dragana Mitar i Edo Fetić daleko su od onog odnosa koji su nekada imali. Zadrugarka je osula paljbu po gospodinu Torti posle svađe koje su imali.

- On je drvo, betončina, ja nisam videla većeg narcisa, pun je sebe, razočarana sam. Ja sam u njegov život ušla, on je mene našao, ne ja njega. To govori o tome da su kod njega počeli neki problemi. Ja bih isto mogla da se hvatam za moj brak, ali nema potrebe, mislim da smo zajedno učestvovali u tome. Ja ga vraćam njegovoj ženi, hvala na upotrebi, sa zadovoljstvom ću joj vratiti muža. Ona nije imala vremena da se bavim s njim zadnjih godina, pa evo ja sam. Vraćam ga u komadu. Želim mu da mu žena oprosti i da joj se vrati - rekla je Dragana Mitar zadrugarima.

Pogledajte snimak:

Dragana je navela da neće zadržati bebu ako je trudna.

- Biću iskrena, kao i uvek do sada. Tražila sam od reporterke pilulu za dan posle, pa sam od Mine tražila antibebi pilule. Ne bih zadržala bebu ukoliko se ispostavi da sam trudna, nakon svega ovoga, ne bih - rekla je ona.

Pogledajte snimak:

Video: Dragana Mitar se popela se na vrh ograde i htela da pobegne iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👏

    29. april 2020 | 14:35

    Edova zena daleko veca gospodja od ove dragane...Zena u svakom smislu odigrala posteno prvo cuvajuci svoju djecu pa stoga pokazala i da ima jako veliki obraz koji neda da joj svako ukalja...nijednom se nije oglasava i trazila da se nalazi u medijama i da bude zrtva bilo cega...Bravo Zilha ovi ti nisu ni do koljena tako postupa prava zena,supruga,majka👏👏👏

  • Ja

    28. april 2020 | 19:15

    Upoooootrebi, upooooootrebi,kako ovu Draganu nije sramota, ti majka, takve majke ne postoje

  • Željka

    29. april 2020 | 00:33

    A ta njegova zena najbolje da ga ne primi nazad. Bolje ce proci sama. Nego da je dalje bruka. Dovoljno je obrukao i nju i decu. Dragance zadrizi ga za sebe isti ste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA