Svedok Luninog i Gastozovog susreta otkrio da Đoganijeva laže: Nije pričala da joj nedostaje Marko

- Ona je Marka te večeri pomenula svega par puta, nije uopšte non-stop pričala o njemu - rekao je Đekson

  • 19
Marko Miljkovic, Luna Djogani, Gastoz Marko Miljkovic, Luna Djogani, Gastoz, Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Nikola Tomić

Nakon što je pravi haos nastao kada je Marko Miljković svoju devojku Lunu Đogani uhvatio u laži, oglasio se svedok događaja i bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson.

Naime, Đoganijeva se u noći pomirenja sa Markom Miljkovićem videla sa bivšim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom i na kraju večeri završila u njegovom stanu. Iako je Đoganijeva u početku sve negirala, pa na kraju priznala, Đekson je izneo svoju stranu priče.

- Jeste, blejali smo te noći kod Gastoza u stanu... Bila je klasična bleja posle izlaska, bila je tu i Luna i ti koje je ona nabrojala. Ja sam Gastozu prepričavao svaku pesmu s mog albuma i kako me je devojka ostavila, a ona je to u "Zadruzi" prokomentarisala kao da sam se ja njoj žalio da me je devojka ostavila i o tome pričao s njom, što nije istina, to je preuveličala. Takođe, rekla je sinoć da mi je sve vreme pričala o Marku, kako pati za njim, kako joj nedostaje - rekao je Đekson za Pink.rs.

- Ona ga je te večeri pomenula svega par puta, nije uopšte toliko non-stop pričala o njemu, kao što je sinoć to ispričala Marku i pravdala se... Više je odgovarala na moja pitanja o Marku, jer sam je ispitivao, zanimalo me je kako i šta se dešava, pošto smo bili drugari u rijalitiju - otkrio je Đerić.

- Sve ostalo je istina što je rekla, stvarno je otišla da se vidi sa Markom i bila je par sati sa njim, znam da ju je pokupio. Prozivao sam je da je papučar, naravno, iz zezanja... Definitivno je to istina što je ispričala za dolazak i odlazak, ali za to da se žalila da joj nedostaje Marko, to moram da negiram -  zaključio je Đerić.

Podsećamo, Marko je Luni zamerio što se videla sa Gatozom i to sakrila od njega. Kako je Miljković poludeo od besa, Luna je histerisala i molila ga da je ne ostavi.

Video: Ne možeš da me ostaviš! Luna na kolenima moli Marka da ne raskida sa njom zbog Gastoza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. april 2020 | 19:08

    Luna, znamo Lunu, kod nje je jedan otiso drugi doso, pa treci, cetvrti....,.. katastrofa!!

  • ??????

    29. april 2020 | 09:15

    Sta hoće ova , u Z 2 je sama rekla da je imala sex sa ovim "gastozom" , koga sada laze??? Sa kim ova uopste nije bila , pa svi znaju ko je ona .

  • Đeka

    29. april 2020 | 08:26

    Anabela je izjavila da su se kod Lune toliko smenjivali muškarci kao da je okačila crveni fenjer. I da je Anabelu bilo sramota od komšiluka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA