Edo priznao Dragani da će tražiti oproštaj od žene: Kajem se što sam je povredio

- Meni je najlakše da se povučem i odem iz tvog života. Nijedan savet me nisi poslušala, jer su moji stavovi bili ispravni, odgovarao ti je lakše put. Lakši put ne postoji - rekao je Edis

  • 3
Edis Edo Fetić, Dragana Mitar Edis Edo Fetić, Dragana Mitar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dragana Mitar i Edis Fetić razgovorali su o svom odnosu koji je na staklenim nogama već neko vreme. Tokom emisjie "Pitanja gledalaca" Dragana je saznala da je Edo, noć pred ulazak u Zadrugu, proveo kod zakonske žene Zilhe u stanu.

On je pokušao Draganu da ubedi u suprotno, a priznao je i da se kaje, jer je povredio suprugu aferom u rijalitiju. Tokom razgovora Edis je imao puno toga da zameri Mitrovoj.

- Ja sam se i ovako, i onako, ja sam mogao da se šetam sa bilo kojom, ja sam se zbog tebe krio! Kad je došlo vreme da ti treba da se strpiš malo, ti nisi bila strpljiva. Ja sam bio spreman, kad se otkrilo, ja sam došao i bio tu. Kad si rekla da se opet krijemo, ja sam opet pristao. Ja sam spavao kod kuće, ko god ti kaže drugačije laže te. I pravo sam došao u Šimanovce - ispričao je Edis.

- Možda ste se vi dogovorili nešto, e sad.. Ona ti je poslala tortu, samo da ti ispriča. Nisu teorije zavere, ja te pitam. Hoću da ti postavim pitanje, sve šta se desilo, grešili smo, kažeš prema meni si ispravan? Znači nisi bio u stanu, n isi imao sa njom intimne odnose možeš da mi se zakuneš? - pitala je Dragana.

- Da, i sve, i da sam to imao, mogu da ti objasnim šta, kako i gde. Pa ja ti kazem. Da ti pokažem, tu zadnju nedelju pred moj ulazak ću ti prezentovati, sve lepo od prvog dana tvog ulaska, do mog! Da! - odgvorio joj je Fetić.

- Da li bi ti imao pokajanje da se nije desilo ovo što se desilo? - pitala je Dragana svog ljubavnika.

- To nije jedina stvar zbog koje se ja kajem, pokajanje je kompletno, zbog svega što se desilo. Ti si mene ispovreživala znaš koliko. Smanji da lažeš, da li ćeš biti sa mnom ili ne, ja sam ti rekao da prestaneš da lažeš! Ja znam ko si, šta si i kakva si. Ideš u kanal u ozbiljan kanal Dragana! Meni je najlakše da se povučem i odem iz tvog života. Nijedan savet me nisi poslušala, jer su moji stavovi bili ispravni, odgovarao ti je lakše put. Lakši put ne postoji! - odbrusio joj je Edo.

Dragana Mitar, Edo Fetić Edis Dragana Mitar, Edo Fetić Edis, Printskrin: TV Pink

- Ne možeš da se vadiš iz kanala ulazeći još više! Pokaj se zbog tih stvari i ti meni pričaš o mom kajanju, da, kajem se! Ja sam ti rekao da se kajem zbog toga što sam povredio, jer ta žena nije zalužila od mene i kajem se što sam je povredio. Uradio sam najgore stvari koje čovek može da uradi! Ja želim da mi ona oprosti, iskreno, ali mi ne možemo biti zajedno posle ovoga, jer se ja ne osećam dobro! Hoćeš li da budeš radodajka? Zbog mene su te to pitali? Zbog mene ne! - zaključio je Fetić.

Video: Dragana Mitar se popela se na vrh ograde i htela da pobegne iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    30. april 2020 | 15:23

    Izuzetno nisko moralni i proračunati oboje.Dovoljno , zar ne !!

  • Krlja

    1. maj 2020 | 12:19

    Doslo iz dupeta u glavu??? Samo da nije kasno Edo 😂😂😂

  • Ddd

    1. maj 2020 | 13:28

    To je dogovor njihov sve dabi se pričalo i pisalo o njima. Ovako su nista seks ljubakanje i šta drugo su pokazali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA