Edova žena raskinkala njega i Draganu: "Iz mog kreveta je išao kod nje! Laže!"

Iako je Edo mesecima govorio da dugo nije bio intiman sa Zilhom, ona tvrdi da je istina drugačija

  • 8
Edis Edo Fetić, žena Zilha Edo sa suprugom Zilhom/Printskrin: Instagram/zzilhaaa

Edis Fetić Edo, poznatiji pri ulasku u Zadrugu 3 kao "Gospodin Torta", u rijaliti je ušao kako bi bio sa ljubavnicom Draganom Mitar, iako je napolju ostavio suprugu Zilhu i troje dece.

Iako je pričao da je njegov brak gotov, te da mesecima nije sa ženom u dobrim odnosima, poruke koje su isplivale u javnost govore da to baš i nije bilo tako.

On i Dragana se nisu ustručvali da pred kamerama pokazuju nežnosti, zbog čega je Edu bilo zamerano od strane ukućana i gledalaca s obzirom na to da ima troje dece, ali poslednjih dana njihov odnos nije najbolji, pa su pale i ružne reči i prebacivanja.

Dragana je izjavila kako joj je Edo upropastio brak, te kako treba da se pomiri sa svojom ženom, da bi joj Fetić saopštio kako će tražiti oprost od Zilhe, jer se kaje što ju je povredio.

Edova supruga priznala je u porukama u čiji posed je došao Pink.rs da je poslednji put bila intimna sa suprugom noć pre njegovog ulaska u Zadrugu, gde je došao da bi bio sa ljubavnicom.

Dragana Mitar Edis Edo Fetić Edo i Dragana/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Noć pred Zadrugu... Kad je ona ušla i pred Zadrugu, bio kod mene u stanu i kleo se da je Zadruga i ona laž, sprdnja... Spavao kod mene i otišao da uzme stvari i zvao da pođem u Beograd. On bi iz mog kreveta išao kod nje i obratno, kada sam ja bila u kući... Nikada nisam primetila da me kao ne voli i da je emotivno razdvojen. Laže! Bio je sa mnom, spavao, to i drugovi znaju - piše u prepisci.

Video: Gospodin Torta prvi put javno o razvodu od Zilhe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZAZ

    1. maj 2020 | 12:24

    Ti ako si sve to znala i cutala bolje da nisi ni sada nista izjavila.Bolje da si rekla da doticnog ne poznajes nego sto si ovo rekla.

  • Hufer

    1. maj 2020 | 12:55

    Hahaha pa znači ona to sve i podržava 😂😂

  • Nekoo

    1. maj 2020 | 14:55

    To je u Pazaru sasvim normalno. Svaki ozenjeni covek ima ljubavnicu ili ljubavnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA