Dragana Mitar otkrila detalje prepiske sa Edovom ženom, za koju tvrdi da joj je pretila

- Stalno mi je pisala, Edo me zamolio da ne odgovaram, da će on rešiti to... - izjavila je Dragana

  • 9
Dragana, Edo Dragana i Edo/Printskrin: TV Pink

Dragana Mitar i Edo Fetić sinoć su odgovarali na pitanja u vezi sa njegovom i dalje zakonitom ženom Zilhom, sa kojom ima troje dece.

- Napravio sam milion gluposti ovde, napravio sam milion gluposti napolju. Šta ću, ima to nešto ludačko u nama... To što na um, to na drum, to me u životu i koštalo. Imam za koga da živim, nije ovo kraj sveta - rekao je Edo nakon odgledanog klipa u kojem su on i Dragana imali prepirku zbog Zilhe.

Na pitanje zašto je rekao da ga Zilha čeka, Edo je odgovorio:

- Rekao sam da je povrdim. Ne znam da li me ko čeka ili ne čeka, nemam nikakve informacije. Ja najviše sebe ovde ponižavam. Mogu da kažem i da me čeka Bijonse, ali me ne čeka. Rekao sam mogu da spavam sa ženom kad god hoću, dok sam s njom. Ja mogu, ali postavlja se pitanje da li će ona da spava sa mnom. Ništa nisam rekao dobro ni za Draganu ni za moju ženu...

- Ja sam najgori. Slagao sam, prevario sam, i jednu i drugu i treću, sudite mi, šta drugo da radim - izjavio je Edo.

Potom je Dragani bilo postavljeno pitanje kako joj je Zilha pretila, kako je tvrdila ranije.

- Pa, u pismenoj poruci. Stalno mi je pisala, Edo me zamolio da ne odgovaram, da će on rešiti to... Nikada nisam prva započela komunikaciju sa njom, ona se meni javila više puta prvo sa lažnih profila na Instagramu. Rekla mi je da on njoj kod kuće priča jednu priču... Dala sam joj broj, rekla da me slobodno pita šta je zanima - rekla je Dragana, a Edo je dodao da je bio svedok tom dopisivanju - objašnjavala je Dragana.

Dragana, Edo Edis Fetić/Printskrin: TV Pink

- Njeno poslednje obraćanje meni je bilo 18. novembra kad sam slavila rođendan, nedelju dana pre ulaska ovde. Zvala je njega nekoliko puta, on se nije javljao, pa je pisala meni kako joj je on baš na tom rođendanu pisao da je voli, da ne može bez nje... Vređala me, rekla da će da zove mog muža, da svedoči na sudu, da mi napravi haos od života. Pa navodno da dolazi u Beograd pa da se vidimo na ručku... - nastavila je.

- U principu, one su ovde mene obe izdale. Slale su moje prepiske jedna drugoj, tako da se ja tu osećam vrlo izdano. Mene je to najviše povredilo. Moje prepiske sa njima neće nigde izaći - dodao je Edo i rekao kako je Zilha sve verovala Dragani.

Pogledajte snimak:

Video: Ljuta Dragana Mitar zaletela se na Eda šoljom kafe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija00

    2. maj 2020 | 11:18

    Ova Dragana nije normalna s kojim pravo ona ima da prica o Zilhi. Edo poseban slucaj , cas prica jedno cas drugo ni on sam nezna sta hoce.

  • Đeka

    2. maj 2020 | 16:14

    Veruje keru, ne veruj švaleru.

  • Ana

    2. maj 2020 | 13:36

    Hahaha...on se oseća izdanim... hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA