"Misliš da je normalno to što smo radili?": Dragana priznala Edu da se pokajala što je ušla u vezu

Trebalo je da raščistimo prvo svoje dvorište... - rekla je Dragana Edu dok su otvoreno pričali o svom odnosu

  • 0
Dragana Mitar, Edis Fetić Edo Dragana i Edo/Printskrin: TV Pink

Dragana Mitar i Edis Fetić Edo, koji je i dalje u zakonitom braku sa Zilhom sa kojom ima troje dece, pričali su o svom odnosu udaljeni od ostalih.

Dragana je priznala da se pokajala što su ušli u vezu, pogotovo u rijalitiju, a Edo joj je prebacio za Vladimira Tomovića.

- Nisam trebala vezu u rijalitiju. Sad kad bih gledala neku devojku sa strane, mislila bih da joj nije trebala nikakva veza u rijalitiju. Da bude tu, zaradi neke parice i izađe... Kad kažem veza, mislim na bilo kakvu vezu. Misliš da ne razmišljam dobro? E, sad, to što su mene ponele emocije, to je neka druga strana priče...

- Ušla žena u rijaliti koja se razvodi, ima svoj život, njen bivši muž ima svoj život...

- Što si ušla onda u vezu? - pitao ju je Edo.

- Pa... Hoćeš iskreno da ti kažem? Zato što sam mislila da ti nećeš nikad da raščistiš sa svojim prošlim životom i da pokušam da pobegnem od tebe. Ali proradile su nam emocije i nisam mogla. Samo da premostim... Nažalost, nisam uspela, nisam mogla zato što te volim, i to je to - rekla je Dragana.

- Nisi ti nikad bio definisan u tome, uvek si se nešto vodio po mene. A i ti si vagao... Ne znam što si radio to da imam stalno neku nesigurnost s tobom. Ništa od ovoga ne bi bilo.

- Misliš da mogu da ti verujem posle svega? - postavio joj je Edo pitanje.

- Pa ne možeš... Da li misliš da je to normalno što smo mi radili? Trebalo je da raščistimo prvo svoje dvorište... - govorila je Dragana.

Dragana Mitar, Edis Fetić Edo Dragana i Edo/Printskrin: TV Pink

- Ne znam što si se konstantno javljala, to mi nije jasno. Rekao sam ti završi, pa se javi. Tvoja nesigurnost u mene potiče iz moje nesigurnosti u tebe - rekao je Edo.

- Ma, ti nisi znao šta hoćeš - rekla mu je Dragana.

- Zilha nije zaslužila, a ti si i te kako zaslužila da budem gad! Ja želim da budem najgori da bih zaštitio i nju i tebe.

Pogledajte snimak:

Video: Luna ljubi Markove majice: Hvatala se za glavu, Gagi prebledeo, Miljković u šoku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA