"Kupila je njegovu ljubav tako što je majku škartirala..." Anabela se oprostila od Lune zbog Marka

- Ne mogu da molim za ljubav svog deteta. Prevelik sam udarac primila ovde - govorila je Anabela

  • 30
Anabela Atijas Anabela Atijas, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabela Atijas (45) pozvana je kod Drveta mudrosti na razgovor, nakon što je saznala da se njena ćerka Luna Đogani (24) pomirila sa Markom Miljkovićem.

Kako je rekla, oprašta im, ali od svog deteta - odustaje.

- Jao, golupčići. Videla sam kad sam menjala baterije. Sve je isto, što se mene tiče imaju moj oprost, za sve ono što su po mom dolasku rekli kako me gledaju, svo troje. Još uvek ne mogu da kažem, ne znam, osećam se ravnodušno - počela je Anabela.

- Sinoć sam bila ponovo ranjena, njenim i izlaganjem njenog oca. Svaki put ima potrebu da brani sve osim mene. Sinoć je rekla da lažem, da nisam takva kakvom se predstavljam. Meni je prestrašno. Na sve to ustaje i tata i govori: "Eto, konačno Luna priča istinu". To je njihovo pravo, dobro sam prošla - rekla je pevačica.

- Zadrugari komentarišu da je Luna morala da izvređa tebe, da bi se pomirila sa Markom - prokomentarisalo je Drvo.

- I ja sam tako mislila, svi su mogli da vide da njihova veza funkcioniše tako kako funkcioniše, ja sam to čula lično od nje. Nikada nisam bila uzrok njihovog raskida. Sad odjednom ja njoj ne valjam, odjednom sam bila loša... Verovatno ima istine. Svi su mislili da je razmažena, ja sam mislila da je to predivno, ali eto, nemam pojma gde sam podbacila - kazala je Anabela.

- Svi me osuđuju. Što se mene tiče, imaju moj blagoslov i oprost, ali ne i mene! Sve sam očekivala, ali ne i da će ona da me odbaci. Naša ljubav i povezanost nisu zaslužile ovo. Da prolazimo jedna pored druge tako... Moj najveći strah je bio da me deca napuste, eto, jedno je odustalo, još dvoje mi je ostalo. Nadam se da je dosta od života šibanja.

- Više neću raditi na našem odnosu, ne mogu više da budem odbačena, svega što sam prošla u "Zadruzi" od strane nje, njenog oca i dečka ovde, imam strah da ih imam u životu, svi su me ispovređivali. Ona im je dala za pravo. Trebalo je da kupi moju ljubav, tako što će mene da škartira... Nisam odustala ja od nje, odustala je ona od mene. Ne mogu da molim za ljubav svog deteta. Prevelik sam udarac primila ovde - govorila je Anabela.

- Jedva čekam da te vidim nasmejanu i da ćeš ponovo imati razlog za smeh - reklo je Drvo uplakanoj Anabeli.

- Nadam se, evo Blankici će uskoro rođendan. Ona je moj lek, volela bih da je vidim - rekla je Atijasova, dok je brisala suze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    10. maj 2020 | 14:33

    Ja ne razumem ljude koji podrzavaju ovu zenu koja smara sve oko sebe,kakva bre majka,ovo je daleko od majke!!!!!!!!

  • Openminded

    10. maj 2020 | 17:41

    Roditi dete ne znaci biti majka! Majcinska ljubav je bezuslovna i svaka normalna majka je spremna da zrtvuje sebe za deciju srecu!!! Anabela je sebicna, egocentricna i bolesno posesivna zena...umesto da bude majka na koju se porodica osloniti...ona ih je dovela sviju do ludila...neki se drogiraju, drugi slomljenih nerava!!!

  • Dada

    10. maj 2020 | 13:34

    I treba date odbaci kada se non stop mesas u vezu lažna ženo. Sinoć ti ćerka kaže da si napolju Gora sa viškom drekom i galamom. Hoćeš daje sve kako ti kazes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA