Anabela razočarana što Luna nije poslala pismo Nini i Blankici: Očekivala sam, ali, eto...

- Znala sam da će mama poslati sestrama, namerno sam poslala na drugu adresu, uradila sam sve sa razlogom - rekla je Luna

  • 12
Anabela Atijas, Luna Đogani Anabela Atijas, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabelu Atijas razočarao je postupak njene ćerke Lune Đogani koja je svoje pismo iz Zadruge poslala prijatelju i pevaču Savi Peroviću, a ne svojim sestrama Nini i Blankici.

Luna je obrazložila zašto nije poslala pismo sestrama, već Peroviću, a onda je Anabela priznala da je očekivala da će postupiti ispravno i pisati njenim ćerkama.

- Nisam mnogo dužila u svom pismu, znala sam da će moja mama obratiti mojim sestrama. Savu Peroviću sam se obratila, jer je on trenutno u mom stanu, čuva mi psa, znam da me on nije izdao. Znala sam da će mama poslati sestrama, namerno sam poslala na drugu adresu, uradila sam sve sa razlogom - rekla je Luna.

- Daleko od toga da ja ne volim svoje roditelje, iako imam probleme, nema potrebe da ja nekome objašnjavam nešto preko pisma, meni je to jadno. Ja sam Savu rekla da ih pozdravi, mislim da je to dovoljno - dodala je Đoganijeva.

Očekivala sam da je Luna poslala pismo sestrama, u jednom momentu sam pomislila kome li će da se obrati, pomislila sam sestrama, ali eto - prokomentarisla je Anabela.

Podsećamo, Anabela je svoje pismo poslala ćerkama Nini i Blanikici kao i bivšem suprugu Andreju Atijasu. Ona se emotivnim rečima obratila naslednicama, a Andreju je obećala "da će umreti posle njega".

Šta je Luna rekla što je pismo poslala Perovićui, kao i Anabelin komentar pogledajte u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    12. maj 2020 | 09:46

    Anabela je opasan rijaliti igrac....namerno ide na varijantu zrtve i da joj je cerka najgora,a sve radi zarad novca i prvog mesta.Itekako jonne odgovara mir sa cerkom,kao zbog Marka...druga stvar vecih parazita od nje i Gagija ne vidoh.Od kad je usla nista spremila nije negi jij Luna davala svoj rucak koji dobija.Miljkovic hrani Gagija.Ali oni taj sebicluk prebacuju na Lunu.Tek sad vidim da je Anabeli cilj orvo mesto i honorar kakvo mirenje sa cerkom...zena je bolesna.

  • Olivera

    12. maj 2020 | 09:42

    Ovo je vise smesno daj te jedan rijaliti samo o Djoganijevima.

  • Ena

    12. maj 2020 | 21:36

    Zadruga je postala rijaliti Djoganijevih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA