"Nisam osoba na koju treba da se kačiš": Luna poslala Mensuru poruku, Taru uporedila sa sobom

- Taru poznajem dugo, podseća me na mene iz "Zadruge 1" - počela je Luna sa pričom

  • 0
Zadruga Luna Đogani Printskrin: TV Pink

Zadrugari su učestvovali u nominacijama, a birali su između Mensura Ajdarpašića i Tare Simov. Svoje izlaganje imala je Luna Đogani, koja je na kraju nominovala Mensura.

- Počeću od Mensura, pre nego što sam ušla, imala sam neko mišljenje, svidela mi se emocija prema Mini, mislila sam da Mina nikad nije bila tako voljena. On je pokazao tako retku mušku emociju, da nema problem da pokaže koliko voli devojku. Kada sam ušla ovde promenila sam mišljenje o njegovom ponašanju, to što je bilo sa Banetom, urlanje... Meni ništa nije uradio, tako da me ne ugrožava i ne smeta mi. Mislim da sam bila maksimalno korektna i prema njemu i prema njegovoj devojci. Čak su me i kritikovali drugi kada sam ih podržavala. Pokušavala sam da budem prijatna i čovek. Ali doživela sam to da se baš oni mešaju u moju vezu, to me povredilo, nisam očekivala od njih dvoje, a naročito ne od Mine. Ona me poznaje tri godine, zna da to nikad ne bih uradila, to nikako ne može biti dobra namera, ja to ne zaslužujem od vas dvoje. Mensure, ja nisam osoba na koju treba da se kačiš, gledaj svoju vezu, voliš Minu i drži se toga - rekla je Luna, a onda je pričala o Tari:

- Taru poznajem dugo, podseća me na mene iz "Zadruge 1", histerična klinkica, smatram da smo slične što se tiče ljubavi, izbegavaj mene, savetuj se kod Đedovića, ja ti nikad neću reći ispravno jer krećem od srca. Mislim da si dobra dušica, koja ima mane, volim tvoju borbu za ljubav, ne puštaš, držiš se kao krpelj. Ne znam šta da kažem, nemam šta da ti zamerim, samo to što si me izdala kod Marka, ali sam se za to odmah razljutila. Znam da si htela da napraviš nešto dobro, ali ne treba da se mešaš, brani samo sebe. Nekad pališ vatru gde ne treba da je bude, kao ono kad si iznervirala Janjuša. Šaljem Mensura, sačuvaću Taru - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA