Nezapamćena svađa majke i ćerke u Zadruzi: Užasne reči između Lune i Anabele

- Kao što vi kažete da ja mrzim nju, tako ja mogu da kažem da ona mrzi mene! - vikala je Luna koju je na kraju Marko izneo napolje

  • 54

I nakon što su zadrugari napali Lunu Đogani zbog njenog odnosa prema mami Anabeli Atijas, nastavio se haos u Beloj kući sa majkom i ćerkom.

Anabela je nakon žestoke svađe otišla u spavaću sobu i plakala tamo, zbog svega što joj je izgovorila.

- O majci koja podržava to da njen drug kaže da sam ja nevaspitana, ne, nikako! Ja nju ne pljujem, ja sam nju ostavila na miru! - besnela je Luna.

- Šta si je prodala?! Rekla si joj da je puna mržanje i svašta! - vikao je Mića na Lunu, a neki su je nazvali "ćerkom monstrumom" i "ubicom".

Anabela je plakala u krevetu u spavaćoj sobi zbog svega toga, a Luna nije pokazala nimalo kajanja.

- Kao što vi kažete da ja mrzim nju, tako ja mogu da kažem da ona mrzi mene! - vikala je Luna, a onda je Anabela naduvena od plakanja došetala do nje.

- Došla sam da te naučim kako izgleda kad si izdajica majke koja te je rodila! Sa svima sam se posvađala zbog tebe! Zato sam došla! - poručila joj je Anabela.

- Ovo je ponosna žena i majka, a ovo je loša ćerka! - govorio je Mića, a Anabela nije mogla da veruje šta sluša.

- Sram te bilo! Da me nazivaju ovde monstrumom! Jesi zato došla! Ne mogu zbog tebe da izađem na ulicu, bre! Jesi zato došla?! Došla si da me uništiš ovde, je*em ti mater, bre! - urlala je Luna, a Marko ju je onda na silu izveo napolje.

Video: Nervni slomovi u Zadruzi! Anabela skočila na Lunu, nikad veća svađa između majke i ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo u prolazu

    16. maj 2020 | 10:24

    Da cerka majci psuje mater...fuj bre I jos da ta cerka ima fanove...BOLEST!!!

  • Goran

    16. maj 2020 | 11:30

    Dal je gluma ili ne nije vise ni bitno .Sve je vec vidjeno u Z1 tko su one , veliki lazovi ,manipulatori i dibri glumci koji ce sve prodati za saku para .Ustvari ovo je njihov stvarni zivot , samo prenesen na male ekrane gde se vidi da vole da popiju, uzimaju nedozvoljene supstance ,i na kraju dobijete ovakvu familiju.Ovakve osobe su u stanju da uniste sve oko sebe sa svojm spletkama i lazima samo da bi stigle do zacrtanog cilja.

  • Olivera

    16. maj 2020 | 10:18

    Ovo je strasno sta novac cini ovako vredjati majku devojko srozala si se skroz podhitno na lecenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA