Luna ne prestaje da napada Anabelu: Poručila da više neće da je zove "mama"

Nakon Luninih reči mnogi zadrugari ostali su u šoku

  • 34
Luna Đogani Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Žestoki sukob koji je danas nastao između Lune Đogani i Anabele Atijas nastavio se i večeras, Iako su je mnogi osudili zbog oštrih reči koje je uputila Anabeli, Đoganijeva ne prestaje da napada svoju majku.

Kako se osećaš zbog toga što su te pojedini zadrugari nazvali ćerkom monstrumom? - pitanje je koje je od strane novinara postavljeno Luni.

Đoganijeva je odgovorila na postavljeno pitanje, a zatim je iskoristila priliku i ponovo javno prozvala Anabelu.

- Imaju povoda za to, dala sam im materijala da to kažu, mislim da im je to bio cilj. Mogu da kažem da sam ponovo dozvolila sebi da budem omražena, najgora. Imam osećaj da se moja mama pere od toga što me je podržavala dve sezone, ja mislim da je prirodno da majka bodri svoje dete - rekla je Luna.

- Imam osećaj da je moja mama došla ovde da mi se sveti za sve što sam uradila za dve sezone, danima nas dve ne razgovaramo, ne komentarišem je, ona na svaku moju rečenicu bocka, nisko udara. Čula sam svojim ušima da mi je rekla: "Postala si odvratna osoba", čula sam to svojim ušima, kunem se - dodala je Đoganijeva.

- Ovo što ona sada kaže nije u redu, ostavlja prostora da ljudi misle ko zna šta - dobacila je Anabela, negirajući da je rekla za svoju ćerku da je postala loša osoba.

Dok su bili napolju, Marko Miljković pitao je Lunu da li je u kući neka rasprava, a ona je njemu rekla da Anabelu više neće oslovljavati sa "majka".

Naravno, pričaju o meni. Sad ću da je zovem Anabela. Više je ne zovem mama - rekla je besno Đoganijeva.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lajoš

    17. maj 2020 | 18:59

    Meni je sve ovo slatko, Blablabla pa nisu u manastiru. Dajte i ostale Djogajeve i Jadranku da gledamo show

  • Ceca

    17. maj 2020 | 15:11

    Podrzavala sam Lunu sve do Z2, odnosno otpocinjanja veze sa đilkošem iz Brusa. Od tada sam ravnodusna, a sada podrzavam Anabelu - do pobede!

  • Baki

    17. maj 2020 | 06:03

    Luna mučenica,tek sad nećeš moći na ulicu kad prozivaš majku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA