Edo priznao zbog čega je ćušnuo Draganu, a onda progovorio i o seksu nakon žestoke svađe

- Mi imamo tu strast, ja od toga ne mogu da pobegnem... Reagujem prljavim jezikom i meni su strašne te naše svađe koje nismo imali napolju - rekao je Edo

  • 0

Dragana Mitar i Edis Fetić su rešili da stave tačku na svoj odnos, iako su nakon najsvežije svađe imali seks. Međutim, sada je prema njihovim rečima stvarno gotovo, o čemu su oboje pričali i složili se da je bolje za njih da nisu zajedno.

- Imam utisak da me je tipovao, kao da me je izvukao iz nekog bubnja, za njegovu misiju, on nije isti spolja i ovde. Ne znam šta mu se dogodilo i šta mu se dešava. Da li ga je sve stiglo i da li se vraća unazad. Rekla sam i da ovde slaže. Ja kažem, tako možemo u nedogled, dok se nekim klipom ne pokaže suprotno. Nekad je bolje da ćutim i ne komentarišem - izjavila je Dragana, koja se nedavno izvinila Edovoj supruzi Zilhi sa kojom ima troje dece i sa kojom je i dalje u zakonitom braku.

Dragana je priznala da oseća neverovatnu strast prema Edu, a potom je on izneo svoje mišljenje o svemu.

- Ja znam šta ona kaže i kad ne kaže. Šta god da je rekla, ne može da se povrati ni da se spreči. Meni nije normalno da emocije koje definitivno postoje između nas, koje nisu normalne, obrišemo samo tako gumicom.

- Da, jesam je ćušnuo. Kad je neka priča krenula oko stana, krenula je da iznese adresu, to je malo ružno i to sam hteo da sprečim - rekao je Edo.

- Nisam htela da iznesem adresu, ja znam gde sam, na televiziji sam. Htela sam samo neko naselje da iznesem, da spomenem ko se zatekao u tom istom naselju... Znam ja šta sam htela da kažem - objasnila je Dragana.

Zatim je Edu postavljeno pitanje od strane voditelja Milana Miloševića da li je sa Draganom iz sažaljenja, pošto je rekao da i dalje voli svoju ženu.

- Rekao sam i to. Ne znaju gledaoci, ja znam koliko gledaoci znaju i šta znaju. To je moje mišljenje. Ona me pitala šta sam rekao Mići, rekao sam da mi nije bilo svejedno, taj deo razgovora o ženom sam joj preneo.

- U tom nekom momentu kad je krenula neka priča ovde, njoj su stizala katastrofalna pitanja... Nisam hteo da ja ispadnem žrtva, a ona odron, kako su govorili. Prihvatio sam da sam ja ovde najgori i pokušavam da štitim nju, da li je to ispravno ili ne - ja nisam siguran. Mi imamo tu strast, ja od toga ne mogu da pobegnem... Reagujem prljavim jezikom i meni su strašne te naše svađe koje nismo imali napolju. Izvinjavam se njenoj porodici, mojoj porodici, mojoj deci. Ona zna da ja to tako ne mislim - rekao je.

Dragana Mitar Dragana Mitar/Printskrin: TV Pink

- Mi smo stavili tačku na taj naš odnos. Mislim da je tako najbolje i zbog mene i  zbog nje - rekao je.

- I onda ste imali seks? - dobacio je Milan Milošević.

- Ne, to je bilo posle seksa. Seks, da li smo imali ili ne, ne vidi se ispod jorgana ništa. Tako da šta smo radili ispod, mogu ja da trzam koliko hoću...ali ja znam šta smo imali, i ona to dobro zna - završio je Edo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA