Dragana Mitar čula šta Edo priča o njoj, pa se pokajala: "Sa mužem sam imala sve..."

- Sa njim nikada ništa nije bilo iz koristi, ja sam imala pored muža sve - rekla je Dragana

  • 3
Dragana Mitar Dragana Mitar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Zadruzi je pušten klip na kojem Edis Fetić sa rijaliti učesnicima ogovara Draganu Mitar, pričajuči o pritisku koji mu stvara, njenom braku, problemima i postupciima koje tumači kao greške.

On je istakao da Dragana u većini slučajeva lagala kada je pričala o njemu, a dok je gledala snimak, Mitrovoj nije bilo svejedno te je gutala knedle.

- Nisam znala da priča o meni, sada sam saznala. Konstantno se govori o Budvi, o tom letovanju, jahti, tom čoveku. Mnogi koriste to što sam pričala o mom braku, moj suprug nije učesnik, nema potrebe o tome da se priča. Što se tiče tog leta, kao da sam nekog ubila. Sve mi se zamera, ja sam kanal, ja sam odron, ja sam sve najgore, nije problem. Vidim da se poteže ta tema šta ću ja da radim, osećam se kao dete, a skupio se konzilijum da vide šta će sa mnom - rekla je Dragana.

- Dok sam bila sa suprugom, ja sam završila fakultet, radila sam. On je bio ljubomoran, nije mi dao da radim. Tako smo živeli, tako sam i odrasla sa njim i sve. Ima takvih ljudi koji tako žive, gde žene ne rade. Poteže se tema, kao da sam ja... Ovo iz greške u grešku, to kad kaže, ja sam mu rekla. Kad smo krenuli da budemo zajedno, nismo znali šta će biti danas, šta će biti sutra - objnsila je Mitrova.

- I dok smo počinjali neku priču, nije mi odavao utisak da će se stvari tako odvijati, nisam očekivala ni da će poslati tu tortu. Sa njim nikada ništa nije bilo iz koristi, ja sam imala pored muža sve. On to za kupovinu verovatno misli da me je emotivno kupio. Ja sam i mlada rodila, nekad se osetim kao da mi je Jovan mlađi brat, ne dete. Srednju sam završila u Novom Sadu, studije u Beogradu, tada sam i upoznala Sinišu - ispričala je Dragana.

Nakon njenog izlaganja, Edis je istakao da je sve izrečeno u klipu več rekao svojoj ljubavnici koja ga nije slušala.

- Ja sam joj sve ovo ispričao već, onda ona mene ne sluša dok pričam ako joj ovo nije poznato. Ništa novo nisam izneo, a ona se ovde hvalila kako ne radi, to nije za pohvalu. Od kako sam ušao ovde, ja sam najveći lažov, jer pokušavam da te zaštitim... Zbog toga što si ti iznosila stvari koje nemaju potporu. Ako kažeš da sam nasilinik, silovatalje, lažov, reci kako je bilo, da kažu ljudi. A ja tvoje laži neću da iznosim, a ima ih mnogo - rekao je Edo.

- Prekjuče sam čuo novu laž. Neku banalnost, glupost. Ja se pravim da se nekih stvari ne sećam, da bih zaštitio nju. Ovde ima devojaka koje spavale sa trojicom za dan... I kad sam pomenuo to ime... Kad se čovek pokaje, kada bude Strašni sud, On će osuditi koliko su njena dela loša, a koliko dobra. Ovde me peckaju za sve, ja ćutim, trpim, borim se koliko mogu... Ja opet pokušavam da opravdam njene stvari... - zaključio je Fetić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    29. maj 2020 | 19:44

    Dragana završila fakultet? Meni izgleda da nema ni srednju školu.

  • Kuki

    29. maj 2020 | 19:58

    Da li je moguće da švalerka Dragana nalazi za sebe opravdanje za sav njen nemoral?

  • Mane

    29. maj 2020 | 21:15

    Stvarno si imala sve? Ma sta rece? Sto si onda mlada damo dosla ovde i spetljala se sa Edom? Ne pricaj bajke da si imala sve ne bi sad jurila ovde muskarce po rijalitiju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA