"Nemam rešenje, živiš u Zadruzi 1": Miljković aludirao na Slobu i raskid, Luna urlala na sav glas

Đoganijeva nije mogla da se smiri, jer njen dečko nema poverenje u nju

  • 15
Luna Đogani, Marko Miljković Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ljubavna veza Lune Đogani i Marka Miljkovića trenutno je na staklenim nogama zbog Luninog bivšeg dečka, pevača Slobodana Radanovića.

Iako su tokom dana umalo raskinuli zbog Radanovića, njihova svađa se nastavila. Luna je optužila Miljkovića da joj ništa ne veruje, dok je on njoj prebacio da živi u prošlosti, aludirajući na Radanovića.

- Ako mi sada ne veruješ, onda mi nećeš nikada verovati i to je problem u našoj vezi. Uvek ćeš sumnjati u mene, tu nema budućnosti. Da li ne želiš da rešimo ovo? Tri sata me driblaš ovde, taman sam se smirila, maltretiraš me. Zašto se vraćamo na početak, najavljuješ mi opet neke rastanke - histerisala je Đoganijeva.

- Nemam rešenje, Luna. Ako uradiš opet istu stvar, nemam rešenje. Ružno je - govorio je Miljković.

- Gde je ljubav o kojoj pričaš? Ja sam tebi 100 puta prešla preko nečega, hoćeš da merimo? Samo tražiš razlog zašto! Gde je ta ljubav o kojoj pričaš? -nastavila je Luna.

- U "Zadruzi 1", prosto kao pasulj. Živiš u prošlosti, nažalost. Kad se moja ljubav vrati u "Zadrugu 3", možemo da pričamo. Ti si u "Zadruzi 1" - poručio je Marko.

- Ostavljaš me unapred, da li sam ti toliko zla nanela? - vrištala je Luna.

- Smiri se, šta se sa tobom dešava? - smirivao je Gagi Lunu kada je video u kakvom se stanju nalazi.

- Tri sata me dribla, hoće da me ostavi unapred, nema pojma ni on zašto. Ubija me, to se dešava. Treba da me voliš i da budeš sa mnom. Ti (Gagi) izađi, hoću da pričam sa njim da završimo ovo. Izađi - nastavila je Đoganijeva i isterala svog oca iz sobe.

Svađu Lune i Marka pogledajte u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    6. jun 2020 | 01:20

    Kad je Radani toliki zavodnik, što bar ne nadje slobodnu devojku!

  • Nikola

    6. jun 2020 | 09:35

    Lagala je Miljkovića i nije mu kazala celu istinu. I dalje ga laže da nije bila intimna sa Gastozom. A urla na njega: - Veruj mi, veruj mi, veruj mi. . . . . . Veruj u mene kao u tvoju boginju. Ja nisam više Luna istina. Ja sam Luna laž, ali moraš mi verovati.

  • Veza

    6. jun 2020 | 14:28

    Bez obaveza ,duh Slobe prisutan uvek ,nazalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA