Luna i Anabela se zagrlile i zakopale ratne sekire: Na emotivan prizor niko nije ostao ravnodušan

- Želim da na sve moguće načine vratim naš odnos i znam da će biti to kad tad - rekla je Anabela

  • 17
Luna Đogani, Anabela Atijas Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon svađe između Lune Đogani i Anabele Atijas, koja se dogodila pre nekoliko dana zbog Marka Miljkovića i Marka Đedovića, Atijasova je završila u suzama što su imali priliku da gledaju svi zadrugari tokom emisije "Gledanje snimaka".

Nakon što su Luna i Anabela pričale o svom odnosu, voditelj Milan Milošević ih je pitao da se zagrle, što su one učinile i na taj način zakopale ratne sekire.

- Ja znam da je ona plakala tog dana. Nikada se u životu nisam ponašala ovako prema njoj. Uvek sam imala neko strahopoštovanje, ali eto, život je čudo i došlo smo ovde gde ne znam šta se desilo - rekla je Luna.

- Ne znam šta da kažem... Ona mi je stvarno prioritet u celoj priči. Želim da na sve moguće načine vratim naš odnos i znam da će biti to kad tad. Ja znam šta osećam i kako smo povezane, koliko god ona bila na mene, nema Boga da je zadrži da dođe do mene i obrnuto. Videli ste izvlačenje za Zadrugoviziju. To je neverovatna stvar. Imam utisak kao da sam se opet rodila  - ispričala je Atijasova.

- Od Nikolne smrti, do izbeglištva... Pa dobijem svoje dete. Vodila sam je na sva snimanja, vukla je po Zemunici u emisijama, bila je u onoj korpici u Siti klubu... Ja se kajem, ali u meni se puno bila skupilo. Najmenje sam želela sebi da dopustim skakanje pred kamerama. Neću nikad moći da opravdam što je dozvolila da joj bilo šta pomuti razum - dodala je Anabela.

- Da li bih ja mogao da zamolim vas dve da se zagrlite? - pitao je Milan Anabelu i Lunu.

One su sa oduševljenjem prihvatile, te su se zagrlile i ponovo zakopale ratne sekire, što zadrugare za crnim stolom nije ostavilo nimalo ravnodušnim.

Video: Isti scenario, druga žena: Janjuš odlučio da napusti Zadrugu zbog Maje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kajmak

    12. jun 2020 | 18:17

    Foliranti sve dogovoreno 😂

  • Krlja

    12. jun 2020 | 22:27

    Do sutra...onda krece opet haos...treba prvo mesto da se osvoji...treba djigajima lova 😂😂😂

  • Pa ovo se

    12. jun 2020 | 20:01

    Zove : Mama odrasla sam ,imam 24 g nisam vise beba ! Ako hoces bebu rodi je Anabela ako nisi u menopauzi ,pa ljuskaj ,grli i ljubi po ceo dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA