Janjuš rešio da raskine s Majom, ona izdramila, a onda se desilo nešto tajno što niko nije očekivao

- Majo, ovo je bolesno, najbolje je da završimo svaku komunikaciju! - rekao joj je Janjuš

  • 4
Janjuš, Maja Maja i Janjuš se raspravljaju/Printskrin: TV Pink

Odnos između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša nikako da se smiri, pa je i ovog dana došlo do turbulentnih situacija, raskida i mirenja.

Maja je odbila da izađe iz kreveta kada joj je Janjuš to rekao i napravila dramu, a nakon suza, histerije, vikanja, urlanja i čak smeha, zaključila je kako je njihov odnos "bolestan".

Nakon toga su zamenili uloge, pa je Janjuš "častio" Maju raznim komentarima kada se probudila, a najviše joj je zamerio što ga je nazvala "seksualnim manijakom".

Kasnije su nastavili prepirku, a Janjuš je uporno želeo da raskine sa Majom.

- Ti kao da te je neko terao da ovo radiš, pričaš o meni kao da sam neka jadnica, ne verujem ti i ćao, šta je problem?! Ti meni ostavljaš prostora da ja mislim drugačije i to je to - rekla je Maja.

- Majo, ovo je bolesno, najbolje je da završimo svaku komunikaciju! Tvoje ostavljanje svaki dan... To nije izgovor, evo, završili smo! Pošto lažem, završili smo! Ja ne znam ko je taj dečko koji je tebe trpeo četiri godine! - rekao joj je Janjuš, a ona je njemu prebacila kako ga je "neko trpeo deset godina".

- Napravila si budalu od mene, prcka, medu. Nisi me naterala, ali si ti napravila od mene... Šta treba napolju, da izađem i da me neko nazove "prcko" ili "meda" i da nekome polomim ruke? - nastavio je Janjušević.

- E, budalo jedna, ako ti ja ne mislim dobro, onda ne znam ko misli - dodala je Maja.

Maja je potom plakala u dvorištu zbog toga što Janjuš želi da raskinu, a potom je ponovo došlo do promene situacije, kada joj je prišao i rekao joj kako ne može da je gleda dok plače i pozvao  je da zajedno jedu.

Usledila je zajednička romantična, tajna večera...

Kako je i to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Video: Maja Marinković milionskom auditorijumu pokazala gole grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đeka

    17. jun 2020 | 21:22

    Naredjenje je da se ne razdvajaju do kraja Zadruge.

  • N8bn8

    18. jun 2020 | 08:58

    Janjuse, SRAM TE BILO. O Maji necu da pricam samo cu reci DNO DNA.

  • Olivera

    18. jun 2020 | 08:08

    Vec vidjeno ali jedna je prica Slobe i Lune bleda kopija,devojko rasturila si jednu porodicu trebalo bi da te je sramota i tebe i Janjusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA