Luna uplašena, jedva izgovorila u suzama: "Pokojna Dijana je imala virus koji ja imam sada..."

Ni Stefan ni Luna nisu mogli da zaustave suze nakon gledanja snimka sa pokojnom misicom

  • 14
Luna Đogani Luna priča o pokojnoj Dijani/Printskrin: TV Pink

Učesnici Zadruge gledali su danas svoje uspomene, koje su neke od njih čak i rasplakale.

Luna Đogani i Stefan Karić nisu mogli da sakriju emocije nakon što je prikazan Stefanov snimak uspomena sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, koja je preminula nakon teške borbe sa opakom bolešću.

Luna je pred svima otkrila nešto što je iznenadilo kako zadrugare, tako i gledaoce.

- To su moji ljudi, moja porodica, ljudi zbog kojih ja živim, za koje bih umro... - rekao je kroz suze Stefan, koji je prvi put video spot posvećen njegovoj i Dijaninoj ljubavi.

- Jednom se desi takva ljubav u životu, mislim da se desila upravo s njom. Život ide dalje, šta da radim... - izjavio je, a potom je Luna u suzama prokomentarisala snimak.

- Meni je mnogo ta priča... Užasno mi je... Pratila sam stalno njene govore, davala je motivaciju i... Nikad je nisam upoznala, a obožavala sam da je slušam, bila je anđeo... Marko ju je poznavao, kaže mi da je bila predivan čovek i drugarčina. Meni je mnogo potresno to - govorila je Luna.

- Saznala sam da je Dijana imala taj virus koji ja imam sada, tako je sve počelo... To me pogađa, nemam pojma, malo sam se i uplašila... Daleko bilo, ne daj Bože, nego eto malo me potresa ta priča... Njih dvoje, to je za mene nešto što će ceo život tako da ostane, i treba uvek da mu to bude najveća ljubav i da je pamti... Svaki put se rasplačem kad je vidim - jedva je u suzama pričala Luna.

- Plakala sam kad je otišla kao da mi je rod - dodala je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    28. jun 2020 | 23:00

    Luda devojko. Da stvarno imas nesto,ne bi ti sedela tu!!! Ja sam to imala i odmah sam se obratila lekaru i operisala.Ako je zaista tako,onda si jako nemarna!!! Nisam ni Lunin ,ni Kijin fan,da neko ne pomisli da zato pisem. Samo ne mogu da verujem da neko toliko ne vodi racuna o svom zdravlju.

  • virus

    28. jun 2020 | 23:09

    daj prosvetite mladi svet;koji je to virus,kako se prenosi itd...da ne stradaju i drugi. virus pa virus a niko strucno da objasni

  • Ivan

    29. jun 2020 | 16:26

    Glumi zrtvu, a samo je glupa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA