Glasajte: Ko zaslužuje tron i titulu pobednika Zadruge 3, nakon deset meseci "borbe"?

Od velikog finala Zadruge 3, koje će biti održano u subotu, 11. jula, deli nas još nešto više od 24 časa

  • 55
Zadruga Tri Printskrin: Youtube/Zadruga, Nikola Tomić, ATA Images

Do velike završnice Zadruge 3, finala u kojem će biti proglašen pobednik nakon punih deset meseci, koliko je trajao rijaliti, ostao je još samo jedan dan. 

Druga sezona popularnog rijalitija zatvoriće, 11. jula, vrata velelepnog imanja u Šimanovcima, koja su za učesnike "Zadruge 3" otvorena 6. septembra 2019. godine, kada je njih 50 intrigantnih i zanimljivih učesnika ušlo u Belu kuću.

Deset meseci kasnije, gledaoci će odlučiti ko će iz rijalitija izaći kao pobednik i osvojiti glavnu nagradu, koja će ga učiniti bogatijim za čak 50.000 evra. 

Borba za opstanak među takmičarima je neizostavna i u ovoj sezoni, a do ovog trenutka na korak do finala u Beloj kući ostalo je jo 19 takmičara.

Oni su tokom prethodnih meseci svojim svađama, ljubavnim raspletima i tužnim životnim ispovestima osvojili srca publike: Marko Miljković, Anabela Atijas, Marko Đedović, Gagi Đogani, Ermina Pašović, Lepi Mića, Tara Simov, Mensur Ajdarpašić, Jelena Pešić, Stefan Karić, Iva Grgurić, Filip Đukić, Maja Marinković, Marko Janušević Janjuš, Nikola Orozović, Mima Živković, Bora Santana, Milica Kemez i Ivana Šopić.

Već se uveliko spekuliše ko bi mogao da odnese titulu pobednika, a po nekim spekulacijama glavni favoriti su Jelena Pešić, Miljković, Anabela, Karić i Menur, no do kraja je ipak ostalo još nešto više od 24 sata, a borba još uvek nije gotova.

Mi vas pitamo - KO JE ZASLUŽIO DA PONESE TITULU POBEDNIKA ZADRUGE 3?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    10. jul 2020 | 23:05

    Narod valjda nije glup da glasa forsiranu djogaj pricu ,ni Anabelu ni Marka nikako !!!

  • Tara

    10. jul 2020 | 21:36

    Iva, Mensur ili Jelena Pesic, ostali nemaju sanse za pobedu, ne rasipajte glasove.

  • Procitaj

    10. jul 2020 | 16:10

    Niko nije zasluzio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA