Dragana Mitar progovorila o susretu sa bivšim mužem i pričama da joj je oduzeto dete

Pre tri dana izašla je iz Zadruge i vratila se realnom životu

  • 3
Dragana Mitar

Dragana Mitar/Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Dragana Mitar napustila je Zadrugu 3 pre tri dana, a za njom sinoć i njen ljubavnik Edis Fetić. Ona se polako vraća normalnom životu, o čemu je i sama pričala u emisiji "Premijera".

- Od ponedeljka nisam spavala, praktično dva-tri sata, to je sve. Ne mogu da stignem, trčim na sve strane. U svemu tome imam to svoje malo obezbeđenje, to je moj Jovan koji me prati u stopu, mi smo tako navikli da funkcionišemo napolju, tako smo sad i nastavili. Stvarno me je sačekalo sve i svašta, ali, evo, borim se i valjda se vidi po meni da dolazim sebi - rekla je Dragana, sada već bivša učesnica treće sezone Zadruge.

Kako kaže, sin je kod nje i nije joj oduzet kao što su neki navodili, a ima i odličnu komunikaciju sa ocem, njenim bivšim mužem Sinišom.

- Ovih dana sam pročitala sve i svašta, razne gluposti o meni, neke laži. Jovan je sa mnom, kod mojih je bio, sad je kod mene. Ima lepu komunikaciju sa tatom, viđa se i sa njim, sve je u najboljem redu - rekla je za "Premijeru".

Sa bivšim suprugom se, kako kaže, nije videla ni čula nakon izlaska iz Zadruge, ali je ipak slučajno naletela na njega.

- Nismo se ni videli ni čuli, a nema ni potrebe. Taj proces je u toku, tako da mi pričamo preko advokata. Jeste, ja sam izjavila, išla sam u šoping centar, spuštala se niz pokretne stepenice i on je bio u prizemlju, ali smo nosili maske... Videli smo se, prepoznali smo se, ja sam prošla pravo, on je nastavio na svoju stranu i to je bilo to - ispričala je.

Video: Dragan Mitar na sudu sa mužem Sinišom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    11. jul 2020 | 16:07

    Besramno švalerka. Prevarila muža sa svalerom. Pa muža i švalera sa Vladimirom.

  • Ivi

    10. jul 2020 | 22:41

    Pokusava da imitira Zilhu sa tim plavim socivima,ali ce uvek biti i ostati ljubavnica

  • 😂

    10. jul 2020 | 22:59

    😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA