Luna se oglasila na samom početku finala Zadruge 3: Jasno je napisala za koga i za šta glasa

Ona je večeras sigurno na najvećim mukama

  • 2
Luna Đogani Luna Đogani, Foto: ATA images

Luna Đogani je ubedljivo na najvećim mukama tokom večerašnjeg finala "Zadruge 3", jer se za prvo mesto, dnosno pobednika bore čak tri njoj bliske osobe.

Naime, za tron i pobednika večeras se takmiči 15 zadrugara, a među njima su, njen otac Gagi Đogani, njena majka Anabela Atijas i njen dečko Marko Miljković.

Upravo se iz tog razloga se putem društvenih mreža oglasila pred sam početak finala i otkrila kome će večeras pružiti najveću podršku.

Luna je objavila tri fotografije, a na svakoj od njih nalazi se Đoganijeva sa svojim najmilijima, odnosno Markom, Gagijem i Anabelom.

- Ja glasam za to da budu svi živi i zdravi. Večeras moje srce pripada svakom od njih, to ne može niko da mi zabrani. Glasajte za koga vi mislite da treba. Ja ih samo želim na sigurnom. Hvala - napisala je Luna.

Luna Đogani Printskrin: Instagram/luna_djogani Verified

Podsetimo, finale "Zadruge 3" se održava večeras, 11. jula, a za njih 15 finalistaboriće se večeras za prvo mesto i nagradu od 50.000 evra, a među njima su: Tara Simov, Mensur Ajdarpašić, Anabela Atijas, Jelena Pešić, Bora Santana, Mima Živković, Iva Grgurić, Filip Đukić, Gagi Đogani, Marko Miljković, Ermina Pašović, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković, Lepi Mića i Stefan Karić.

Video: Luna nije mogla da prestane da grli Miljkovića pa u suzama napustila Zadrugu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ada

    12. jul 2020 | 01:07

    Devojko, menjaj stilistu. Sta je ovo, ahaha? Najnoviji model dzogera na glavi?

  • 😷😷

    13. jul 2020 | 02:09

    Tek ces ti na sigurnom da vidiš ko ste i sta ste i koliko vas podrzavaju. Nešto najgore , bas mi drago da niko od vas nije dobio nagradu . .....te se svi zajedno koliko vas ima u karton sitiju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA