Luna se obratila porodici, Marko "odlepio" kako izgleda, poručio joj da će sve da "popuca" večeras

- Molim te da više ne plačeš i igvoriš da si me izgubila, da me više nema i da ja više nisam tvoja ćerka - rekla je Luna

  • 8

Luna Đogani, pobdnica druge sezone rijalitija, stigla je na spektakularno finale Zadruge 3, gde se za glavnu nagradu bore njen dečko Marko Miljković, otac Gagi Đogani i majka Anabela Atijas.

Đoganijeva je bila vidno raspoložena, a za ovu priliku je odabrala specijalni stajlig: topić preko kojeg ima šljkičasti prsluk i prvovidne pantalone sa resama.

Ona je imala priliku da se obrati članovima svoje porodice, a tom prilikom došlo je do pomirenje između majke i ćerke.

- Poslala sam ti ono što si frekla da treba da pošaljem, što nije stiglo u tvoje ruke, nije do mene. Svakako imaš prelepu haljinu i prelepo izgledaš! Hoću da znaš da te volim najviše na svetu i da te se u životu ne bih odrekla! Ti si za mene najbolja majka na svetu! - rekla je Luna.

- Molim te da više ne plačeš i igvoriš da si me izgubila, da me više nema i da ja više nisam tvoja ćerka. Tu sam te zauvek i to zapamti. Čekamo te svi! - dodala je ona.

Podsećamo, Đoganijeva je iz rijalitija izašla prethodne nedelje, a u Zadruzi je provela skoro četiri meseca kao gost i nije bila ravnopravni takmičar.

Luna se zatim obratila ocu i dečku, a kompletan snimak pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez ukusa

    11. jul 2020 | 22:42

    Ova devojka ne zna odabrati garderobu u skladu sa svojom građom. Važno joj je samo što više golotinje i otvorene seksualnosti. Prilika nije bitna.

  • Joj

    11. jul 2020 | 23:13

    Koja količina kičeraja ....

  • Iva

    12. jul 2020 | 09:40

    Videli smo koliko volis mamu. Devojko ne laži više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA