Šta se stvarno dešava iza kamera između Ivane Šopić i Osmana Karića

Tokom prethodnih meseci, Osman je o Ivani na društvenim mrežama iznosio najgore činjenice

  • 1

Večeras, 11. juna, održava se superfinale treće sezone "Zadruge", a susret koji je najviše izazvao pažnje jeste onaj između Osmana Karića i devojke njegovog sina Stefana, Ivane Šopić.

Poznato je da je već duže vreme Stefanov otac, Osman,  jedan od glavnih protivnika ljubavne romanse njegovog sina i Šopićke.

Osman je o potencijalnoj snajki poslednjih meseci na svojim društvenim mrežama iznosio samo loše stvari i najoštrije je osudio zbog kratke romanse koje je imala sa oženjenim Janjušem.

Samim tim između njih dvoje postajele su male iskrice tenzije, te su svi pogledi večeras bili uprti u Ivanu i Osmana, koji su pak iznenadili sve.

Naime, Karić je prišao Ivani i sa njom se toliko srdačno pozdravio i izljubio, a onda ju je pozvao da se pridruzi i sedne za stolom za koji sedi on i njegova supruga Kristina.

- Jako me je prijatno iznenadilo što smo našli zajednički jezik. Prosto je trebao da se desi taj susret, to fejs tu fejs da bi se nešto razrešilo. Drago mi je zbog sebe, ali mi je najdraže zbog Stefana što se sve to razrešilo - rekla je Šopićka.

Video: Zadrugari potrošili na tone mesa, 14.000 jaja, a kada čujete cifru tolet papira...

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA