Maji otac pred milionima sasuo sve u lice: Pitanje je da li ću da te primim u kuću!

- Da li sam ja danima plakao kod kuće? Janjuša si našla? - rekao je Majin otac

  • 3

Nakon što je Maja Marinković napustila Zadrugu 3, prvi put posle ljubavne afere sa Markom Janjuševićem Janjušem našla se oči u oči sa svojom ocem.

On ju je zagrlio pri susretu, ali joj je otvoreno zamerio što je iz rijalitija "izašla kao ljubavnica". On neće da čuje za Janjuša i istakao je da ga neće primiti u kuću.

Dok je Maja imala intervju Milan Milošević je konstatovao da se Janjuš rasplakao nakon njenog izlaska, a Taki nije izdržao da za sebe zadrži svoj komentar.

Da li sam ja danima plakao kod kuće? Janjuša si našla? - dobacio je Taki.

Milan je pitao Majinog oca da li će primiti Janjuša u kuću, jer su tokom rijalitija Marinkovićeva i Marko razgovarali o zajedničkom životu nakon Zadruge.

- U kakvu crnu kuću da ga primim? Pitanje je da li ću nju na primim u kuću. To je katastrofa šta je ona uradila, ona je moje dete. Kakav Janjuš! Izlazi je ljubavnica, sram da te bude - rekao je Taki.

Nakon rekcije svog oca Maja je Milanu rekla da voli Janjuša i da će razgovarati sa rodietljima i Markom, ali da planira da nastav ljubavnu romansu sa njim.

Video: Susret Maje sa ocem nakon afere sa Janjušem! Ovakvu reakciju nije očekivala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    12. jul 2020 | 06:36

    Maja je probisvet...a tebe je obrukala...mada i ti imas udela u njenom vaspitanju 😂😂😂

  • kokolo

    12. jul 2020 | 13:42

    Sta si I koga vaspitao , to si sad dobio . Sta si pa ocekivao od nje?? Raspitaj se malo po gradu KO je I sta ti je cerka .

  • ne lazimo se

    12. jul 2020 | 17:55

    Čovek reče kako je sam gajio i vaspitavao ! Pa jel si je ti vaspitao tako da se ne skida muškarcu sa kicme ko krpelj , da je on tera i moli da ga ostavi na miru , a ona uporno sedi pored njega i ne da mu da dise ? Koje si joj moralne vrline ugradio da ne izbija iz kreveta i sa muškarca , ako si je tako vaspitavao onda se ne cudi sta te je snaslo . Dao si joj pare za ona usta , vestacku kosu , grudi ....užas nasta liči , ali zato škole ne , morala ne , postenja ne .....ALI ZATO ISKRENO ,ISKRENO , ISKRENO , ISKRENO , SIROK VOKABULAR , DIVOTA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA