Maja tvrdi da su ona i Janjuš imali seks: On joj odbrusio, pa pomenuo ženu Enu

- Bili smo intimni i zajedno celu noć! Ja imam poruke - tvrdila je Maja

  • 11
Janjuš, Maja Marinković Printskrin: TV Pink

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš susreli su se u studiju prvi put posle završetka "Zadruge". Voditelja Darka Tanasijevića interesovalo da li su se oni sreli nakon rijalitija.

- Videli smo se u kafiću jednom, posvađali smo se kada smo izašli iz kafića. Posle toga smo otišli kod mene u stan, Taki je upućen u sve, ja nemam potrebu da lažem, zna se ko je ovde deklarisani lažov. Proveli smo celu noć zajedno, on se dopisivao sa svojom ženom, i rekla mu je kako u devet sati treba da pokupi Krunu - rekla je Maja i nastavila:

- On je meni rekao da sa svojom ženom nema komunikaciju, da uopšte nisu razgovarali, ali da ima komunikaciju isključivo zbog Krune. On mi je pokazivao poruke svoje žene, to je istina. Posle smo bili zajedno i sve što ide uz to, ceo naš odnos, bili smo intimni - dodala je.

- Ja sam bio popio, ne mogu da se setim, ali ako je Maja rekla da je tako. Koliko puta smo imali intimne odnose? - rekao je ironično Janjuš.

- Bili smo intimni i zajedno celu noć! Ja imam poruke! On je otišao kući i bio sa ćerkicom. I stigao mi je snimak da je u šopingu sa suprugom i pouzdana informacija da joj je kupovao haljine - tvrdila je Maja.

- Ja nju volim najviše na svetu, majka mog deteta. To je najmanji problem što sam joj kupio haljinu. Ti lažeš sada - odbrusio je Janjuš.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibob

    19. jul 2020 | 07:28

    Uzas, cime se hvali ova Maja. Oboje su losi ljudi.

  • Mane

    19. jul 2020 | 05:52

    Janjus zna znanje u svakom rijalitiju se igra i bez problema se vrati zeni. Ja sam mislio nema sansi al ovaj igra na sve ili nista...

  • Mala oladi

    19. jul 2020 | 11:54

    Istamburao te Janjus pred celim svetom, ajde sad sviraj uz diple. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA