Diplomirala je stomatologiju: Seksi Hrvatica ulazi u Zadrugu, a evo šta misli o seksu u rijalitiju

- Moji kvaliteti su da sam izrazito organizovana i uredna, ambiciozna i znatiželjna te ispunjavam uvek sve na vreme - rekla je Monika Horvat

  • 3
Monika Horvat Monika Horvat Foto: Nikola Tomić

U novoj sezoni Zadruge gledaćemo i Moniku Horvat. Seksi Hrvatica ima 28 godina, rođena je u Rijeci i fakultetski je obrazovana.

- U oktobru prošle godine diplomirala sam na Stomatološkom fakultetu te sam po struci doktorka stomatologije. Međutim, kako je moj fakultet izrazito dugo trajao, odlučila sam da se odmorim i neko vreme baviću se stvarima kojima pre, zbog obaveza na fakultetu, nisam mogla, a to su putovanja, Instagram, pa i rijaliti šou, u koji sam pozvana. U slobodno vreme treniram, volim da jašem, plivam, a ponekad znam i da zapevam na nekoj rođendanskoj zabavi - rekla je Monika u intervjuu za 24sata.hr.

Budući da je u "Zadruzi 3" pobedila Hrvatica Iva Grgurić, postavlja se pitanje dokle će Monika dogurati u rijalitiju televizije "Pink".

- Ne mogu da razmišljam toliko daleko i da odgovorim na pitanje o pobedi. Ovo je za mene sve novo i napeto te ulazim opušteno kao ja, da bih se zezala i naučila strpljenju u određenim situacijama. Moji kvaliteti su da sam izrazito organizovana i uredna, ambiciozna i znatiželjna te ispunjavam uvek sve na vreme. Takođe sam iskrena, što lično smatram kvalitetom, ali mi se zna i obiti o glavu, a ponekad se pretvori u manu - rekla je ona.

Njena porodica nije oduševljena što ulazi u "Zadrugu".

- Sumnjam da bi ičija porodica i bila srećna kad im dete ode u takvu pustolovinu. S obzirom na to da sam dugo studirala, jer faks traje šest godina, a malo sam i produžila, naravno da moji očekuju da radim u struci, a ne da se provlačim pred malim ekranima u rijalitiju. Međutim, kad su se oporavili od šoka i pomirili se s mojom odlukom, sad me podržavaju, kao što su me celi život podržavali u svim mojim "ludostima" - navela je Monika i dodaje:

- Ne bojim se reakcija mojih bližnjih jer oni koji su mi bližnji znaju ko sam i što sam, kakve su moje reakcije, te će razumeti zašto sam u kojem momentu kako reagovala- rekla je Monika i nastavila:

- O seksu u ‘Zadruzi’ nemam mnogo šta da kažem osim da smatram kako to nije za javnost, međutim svako odlučuje za sebe te nikoga ne osuđujem, ali što se mene lično tiče, nikad - rekla je ona.

Video: Frajer iz spota Žena od sultana ulazi u Zadrugu 4: O Mariji Egelji, Tijani Em, silikonima...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. avgust 2020 | 21:05

    Lijepo izgleda da se ne lazemo,.ako je ovo avantura za neke lijepe pare ok.ima kad raditi kad ima skolu.

  • ime

    31. avgust 2020 | 00:10

    Učim i ja stomatologiju

  • Aaa

    31. avgust 2020 | 01:32

    Još jedan šta će oni tu a niši nijedam nije mogo tamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA