Otkrivena tragična priča nove učesnice Zadruge nakon sukoba sa Milicom Kemez: "Umrlo joj je dete!"

Dragana je počela da plače, a potom je izašla iz Bele kuće i napustila emisiju

  • 5
Dragana Mitrović, Zadruga Dragana u suzama, izvode je napolje/Printskrin: TV Pink

Već u prvom "Pretresu nedelje" sa Milanom Miloševićem nastao je haos u Zadruzi 4, koja je tek počela, a do verbalnog sukoba došlo je između nove učesnice Dragane Mitrović i Milice Kemez koja je gledaocima već poznata iz prethodne sezone.

Milica je sve vreme optuživala Draganu kako je došla u rijaliti u dogovoru sa njenom bivšom drugaricom Tanjom koja joj je otela salon, za šta je Dragana tvrdila da apsolutno nema nikakve veze sa tim te da joj je profil u kojem je predstavljena gledaocima potpuno izvučen iz konteksta.

U jednom momentu je ustao i Lepi Mića, govoreći kako rasprava treba da prestane i da je Draganu u Zadrugu 4 doveo on, nikakva Tanja i niko drugi.

Milica je nastavljala da optužuje Draganu koja to baš i nije dobro podnosila, pa je u nekoliko navrata i zaplakala, ali je pravi krah doživela kada je Mića otkrio njenu tužnu životnu priču.

- Ima priču tragičnu, jer joj je umrlo dete! - viknuo je Lepi Mića, posle čega je Dragana ostala u suzama i nedugo zatim izašla napolje kako bi se smirila.

Za njom je izašlo još nekoliko zadrugara, a potom i Lepi Mića, ali Dragana se nije smirivala, već je stalno plakala i jecala.

Pgledajte snimke:

Video: Prvih pet takmičara se uz trubače uselilo u Belu kuću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    8. septembar 2020 | 11:55

    Zemljo Srbijo, stvarno si dotakla dno. Pa ko može da gleda ove kriminalce, kur.., napasnike, ljudski talog? Kakvi su to ljudi? Pa da li smo zasluži,i ovako nešto, da nam se servira svaki dan? Dokle više šljama.

  • 😂

    8. septembar 2020 | 12:26

    Kemezova , lepa a ZLA ! Uzasno ZLO ! UZAS!

  • Ludaci

    8. septembar 2020 | 14:20

    Strasni ko sve ulazi ali lova je lova.Ovoj ako je stvarno umrlo dete sta ce u zadruzi ?Bolest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA