Nakon Majinih slika sa modricama, Janjuš spuštao pogled pri ulasku u Zadrugu: Kajem se zbog svega!

Trebalo bi mi dosta vremena da ispričam šta i kako, a to ću rešiti tokom narednog meseca. Ne bih voleo uopšte da rešavam, ali ću morati - poručio je Janjuš

  • 4
Janjuš Marko Janjušević Janjuš/Printskrin: TV Pink

Marko Janjušević Janjuš od ove subote je ponovo u Zadruzi, nakon turbulentnog perioda o kojem se i dalje bruji u pauzi između ove dve sezone, a pogotovo o onome što Maja Marinković tvrdi da ju je pretukao.

Družiće se sa publikom, kako kaže, narednih devet meseci, spreman je na sve što ga čeka, a ulazi da povrati ono što je izgubio prošle godine.

- Nisam baš dobro, ali nisam ni loše - rekao je na samom početku, pa prokomentarisao Maju.

- Kad kažu, moju muku niko ne zna, ustvari znaju pojedini ljudi, njih 30-40 koja je muka i šta sam prošao. Ali neću nikoga da krivim, sam sam kriv za sve. Dozvolio sam sve, tako da, videćemo - poručio je.

- Voleo bih da sam još malo vremena proveo na slobodi, zbog toga najviše žalim što opet moram da uđem ovde. Sam sam kriv za sve u životu, da sam znao gde ću pasti, seo bih. Pravio sam greške, pravim ih poslednjih 15 godina, ali ovaj put idem da ispravim sve greške koje sam napravio, sve u čemu sam grešio, radi onih koji me vole najviše - rekao je Janjuš, a u nekim trenucima su mu zasuzile oči.

- Kajem se za sve što sam uradio i u rijalitiju i van rijalitija. Živim taj neki život koji nema nikakvog smisla - rekao je i priznao da misli da je grešan, a potom je prokomentarisao Majine modrice koje je pokazala.

- Da li ja vama ličim na nekog nasilnika?! Ja jesam veliki, ali takve stvari... To nije istina. To ćemo videti tokom ovih devet meseci. Ja to nisam uradio. Trebalo bi mi dosta vremena da ispričam šta i kako, a to ću rešiti tokom narednog meseca. Ne bih voleo uopšte da rešavam, ali ću morati - rekao je.

- Znam da ću biti suočen sa tim i da ću morati da odgovaram za to sve, ali želim da se posvetim sebi. Ispalo je tako da moram da uđem, ušao sam. Rekla mi je da se bar zbog Krune ponašam kako treba - poručio je.

Potom je ušao u Zadrugu i pozdravio se sa svima, a nije mu se baš svidelo što je produckija pustila pesmu "Favorito".

- Muka me neka naterala da dođem opet ovde, da sam slušao mamu, tatu i porodicu možda ne bih došao do ovoga... Ali mislim da je ovo poslednji put da ulazim u rijaliti. Iskreno sam došao u ovaj rijaliti da budem ono što sam bio u sezoni 1 i 3, ali na početku, ali neću ništa unapred da pričam. Trudiću se... - rekao je i dodao:

- Nisam došao da se svađam ni sa kim, niti da nekoga provociram, ali znate kakav sam ja. Neću prvi nikoga dirati, to da znate.

Na ulasku se pozdravio i sa Vladimirom Tomovićem, a potom sa svima ponaosob, dok je Franu rekao: "Što plačeš kao ja prošle godine?".

Pogledajte i taj snimak:

Video: Oglasila se Maja nakon Janjuševog razvoda: Golišavi snimak, volim te, svađa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    11. oktobar 2020 | 08:50

    Umesto u zatvor on ulazi u Zadrugu.

  • Ivana

    11. oktobar 2020 | 00:13

    Pa zar mu ne vidiš facu. Ušta vi cure gledate?

  • Mix

    11. oktobar 2020 | 02:49

    Hahaha okupljaju se bivši, ovi novi su se džaba nadali.... Sad će Maja, pa Luna, pa Marko.... Pa opet ispočetka stare dosadne priče, ovi novi će da ispadaju, a ovi stari će da smaraju i tako repriza do kraja.... Dosadno je bilo kada su drugi put bili isti, a kamoli sada kada im je već četvrti put... Drma scenariste nostalgija za Kijom i onim što je bilo tada, ne mogu da nađu nekog običnog ko bi mogao da je zameni... Zato je Nadica tu, kao mamac za Kiju.... Samo što Kija nije glumatala kao što to rade svi ostali i to su ljudi videli, i zato je neponovljiva..... 😊👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA