Kristijan kaže da mu se svete jer je bio na ratištu: Zapalilo mi se meso, jurili su me mačetom

- Branio sam Kosmet i zamerio sam im se - rekao je Golubović

  • 8
Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: TV Pink

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović otkrio je da su pokušali da ga ubiju na Kosovu i Metohiji, na ratištu 1999. godine.

Golubović tvrdi da se borio na Kosovu i Metohiji, ali u tajnosti. On je objasnio da zato stalno nosi pancir i ne ide nigde bez ličnog obezbeđenja.

- Albanci godinama pokušavaju da me ubiju! Zato stalno nosim pancir i imam obezbeđenje, od kog se ne odvajam. Bio sam na ratištu, ali u tajnosti. Branio sam Kosmet i zamerio im se! Zato mi je muka od ovih koji se predstavljaju kao veliki Srbi, a nikad nisu uzeli pušku u ruke da se bore za zemlju - kazao je bivši robijaš.

Kristijan je zatim prepričao jednu situaciju u kojoj se našao, kada su ga jurili mačetom, On je tada završio sa opekotinama, dok je jednom dečku odsečena ruka.

- Jednom su me napali kad sam bio kod kuće. Upucali su dečka iz obezbeđenja u obraz, uleteli u kuću i bacili Molotovljev koktel - rekao je Golubivić.

- Zapalilo mi se meso, imao sam grozne opekotine. Jurili su me mačetom! Izbila je opšta tuča i jednom dečku otfikarili ruku - zaključio je Kristijan.

Kristijan ni u zatvoru nije imao mira. Prema njegovim rečima, sve vreme dok je robijao pokušavali su da ga likvidiraju.

- Udarili su čuvara i upali mi u ćeliju! Nisu odustajali od želje da me ubiju! Za sada im nije uspelo - pohvalio se žestoki momak.

Na pitanje šta misli o tome što mnogi učesnici rijalitija smatraju da su njegove priče lovačke, odgovorio je:

- Osporavaju me i govore da imam bujnu maštu, ali to je moj život. Nisam Baron Minhauzen! Mnoge stvari i umanjim, jer sam svestan da ljudima zvuče neverovatno. Pre 30 godina sam prošao ono što oni neće za ceo život!

Sanja je u katalogu devojaka Kristijan tvrdi da je video Sanju Stanković u katalogu prostitutki:

- Kad moji drugari iz inostranstva dođu u Srbiju, zovu takve devojke! Jednom su tražili plavušu u crnom čipkanom vešu za masažu i oralni se*s! To je bila ona. Lepo sam rekao da je samo za "hoklicu" i "ki*anović".

Video: Evo kako je tačno počela tuča Mikija i Tomovića: Kristijan ih jedva razdvojio, krvi na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    13. oktobar 2020 | 14:32

    Pa ovaj mu dođe nacionqlni heroj. Gde sve nije bio, šta sve nije radio u svojim snovima. Ležao godinama u apsu i sanjario.😂😂😂 Srbijo zemljo, dotakla si dno.

  • Igor

    13. oktobar 2020 | 13:43

    Kako mozete da ga slusate ni sam ne veruje u svoje price

  • Sibin

    13. oktobar 2020 | 16:33

    Kakav maloumnik!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA