Miljana razočarala žiri, a Mišel i Čorba oduševili nastupom: Ovo su pobednici Zadrugovizije

Gledaoci su uživali u nastipima zadrugara koji su se danima unazad spremali da zablistaju

  • 2
Zdarugovizija Printskrin: Youtube/Zadruga Official

U subotu uveče, 17. oktobra, u Šimanovcima održana je "Zadrugovizija", a rijaliti učesnici takmičili su se u nekoliko kategorija, kako bi osvojili vredne nagrade.

Pobednike su i u ovoj Zadrugoviziji birali gledaoci koji su glasali putem SMS poruka i Fejsbuka, Instagrama, ali i predstavnici sedme sile, kao i stručni žiri koji su činili Dragan Kojić Keba, Dejan Milićević, Katarina Grujić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Zadrugari su pokazali svoje umeće kada je reč o pevanju, scenskom nastupu, ali i humoru, a bilo je i onih koji su kao Miljana Kulić neprijatno iznenadili, dok su pojedini dobili svojih pet minuta, pa su se pokazali u najboljem svetlu.

Pojedine su iznenadile pobede, dok je za one koji se bave pevačnjem bilo očekivano da budu pohvaljeni i pobednici u jednoj od kategorija, a nema sumnje da će zadrugari uživati u bogatim nagradama koje su dobili na poklon povodom trijumfa.

Od strane novinarskog žirija najveći broj bodova odnelsi su Vuk Mob, Monika Horvat i Maja Marković, koji su se predstavili pesmom "Molitva", koju izvodi Marija Šerifović.

Pobedu poblike na Instagramu odneli su Paula Hublin, Sanja Stanković i Kenan Tahirović, koji su uzveli numeru "Gadafi".

Kada je reč o Fejsbuk glasanju, najviše bodova mn aovoj društvenoj mreži imali su Bora Santana, Nadica Zeljković i Ivana Marinković, koji su se predstavili numerom "Lasciatemi Cantare"

Nakon što je proglašen pobednik na Instagramu glasao je stručni žiri. Oni su bili saglasni da su pobednici Mišel Gvozdenović, Dragana Mitrović i Milan Čorba, koji su se predstavili nnumerom "Sve do zadnje pare" i oduševili svojim talentom.

Na samom kraju proglašeni su i pobednici SMS glasanja, a publika kraj malih ekrana koja je tokom noći slala poruke nagradila je Kristijana Golubovića, Ljiljanu Stevanović, Reu Anđelković i Snežanu Ojdanić, koji su se predstavili pesmom "Zemlja mojih snova".

Video: Sanja neviđeno razotkrila Rijaldu: Bila je u vezi sa ovom poznatom Srpkinjom, duguje joj pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA